Logo

Double Stacks

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Double Stacks | 8

Screenshot website Double Stacks

Slot
Double Stacks
Provider
NetEnt
Thema
Fruit
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
96,1%
Variatie
Hoog
Winlijnen
10
Minimale inzet
€200
Maximale inzet
€200
Maximale winst
1.000 x je inzet
Jackpot
N.B.

Double Stacks

Een populaire combinatie waarop spelontwikkelaars zich graag laten terugvallen is die waarbij een fruitautomaat wordt gecombineerd met een video slot. Dat heeft spelontwikkelaar Netent, kort voor Net Entertainment, ook gedaan met het spel Double Stacks. Voel jij je ook aangetrokken door klassieke spelelementen die in een modern jasje zijn gegoten, dan is Double Stacks zeker de moeite waard om te spelen. Er zijn vele in Nederland beschikbare online casino’s die dit spel voeren. Zo kan je onder andere terecht bij Bet-at-Home, Cashmio, Poker Stars, Bwin en LeoVegas.

Dubbele symbolen

Bij Double Stacks werk je met 5 rollen  met ieder 3 rijen symbolen. Er worden 10 vaste winlijnen gehanteerd. De  naam Double Stacks verwijst naar de premium symbolen, die voor twee tellen. Deze zijn double stacked. Dat wil zeggen dat in stacks voorkomen, maar daarnaast ook nog als dubbel symbool. Aangezien er 5 rollen zijn en een prijs wint wanneer er 5 dezelfde symbolen zijn gedraaid, kan je dus een winnende combinatie krijgen van maximaal 10 symbolen. Dat kan zorgen voor een leuk bedragje. De double stacked symbolen zijn de volgende: de diamant, de zeven, de klok en de bar. 

De dubbele bar symbolen leveren de kleinste winst op, namelijk 100 keer de totale inzet. De grootste prijzen ontvang je na een scherm vol dubbele zevens dat goed is voor 1000 keer de totale inzet. Naast de premium symbolen wordt er gebruik gemaakt van klassieke fruitautomaat symbolen, namelijk de kersen, pruimen, citroenen en meloenen. Wanneer je van een van deze symbolen 5 dezelfde draait op één actieve winlijn, dan krijg je een prijs van 60 munten. Een gokkast is geen gokkast wanneer er geen wild symbool zou zijn, die in kan staan voor alle andere symbolen. Bij Double Stacks is het wild symbool uitgebeeld als een gouden ster.

Bonus draaibeurten

De bonus zit hem bij Double Stacks in de gratis draaibeurten die je kan winnen. Die krijg je wanneer je 3 of meer scatters hebt gedraaid. Bij 3 scatters ontvang je 5 gratis spins, bij 5 scatters staat de teller op 30 gratis draaibeurten. Wanneer je deze bonusronde speelt, kan je rekenen op extra wild symbolen. Deze komen zelfs bij de double stacked symbolen voor wat ervoor zorgt dat de prijs die je kan winnen best aanzienlijk kan zijn. Tijdens de bonusronde zijn er weer nieuwe gratis beurten te verdienen.

WijWedden over Double Stacks

Het spelen van Double Stacks kan vliegensvlug gaan. Dat komt omdat het spel maar over 1 bonus feature beschikt. Dit zal vooral de gevorderde speler enorm aanspreken. In combinatie met de hoge variantie levert Double Stacks de spanning op waar een gevorderde naar zoekt. Je kan leuke prijzen winnen, ook al is het uitbetalingspercentage van 96,1 procent bescheiden te noemen. Wat is onze conclusie? Het design van het spel ziet er prima uit en je kan je er ook leuk mee vermaken. Omdat het wel een heel simpel spel is, zijn wij bang dat men na niet al te lange tijd de interesse verliest.