Logo

Double Gem

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Double Gem | 8

Screenshot website Double Gem

Slot
Double Gem
Provider
Stakelogic
Thema
Rijkdom
Genre
Nieuw, Video Slot
Uitbetalings %
96,04%
Variatie
Laag
Winlijnen
40
Minimale inzet
€ 80
Maximale inzet
€ 80
Maximale winst
€ 1.250 + € 2.500 per winlijn
Jackpot
Nee

Double Gem

Spelontwikkelaar Stakelogic is met een bijzonder spel gekomen, namelijk Double Gem. Eigenlijk is het een 2-in-1 gokkast. Je speelt namelijk zowel om de gebruikelijke winnende combinaties van symbolen te draaien, als om de achtergrondkleuren van de rollen. Bij 3 of meer dezelfde achtergrondkleuren heb je namelijk ook gewonnen. Stakelogic geeft Double Gem hiermee een vernieuwende feature mee.

Een dubbel gokje wagen

Zoals hierboven al gemeld is het de bedoeling om een combinatie te  maken van drie dezelfde symbolen op een winlijn. Je hebt eveneens gewonnen als je drie dezelfde achtergrondkleuren hebt gedraaid. Wanneer je de achtergrondkleur van de rollen wil laten mee bepalen speel je met de Superbet. Je krijgt dan eveneens een extra multiplier van maximaal 10 keer. In het basispel wordt er met zeven verschillende edelstenen gespeeld. Wanneer je beslist de Superbet in te zetten, tellen ook nog eens de zeven verschillende achtergrondkleuren mee. Een van de symbolen die worden gebruikt is de veelkleurige diamant. Deze doet dienst als Wild symbool die alleen voor de edelstenen geldt. Wanneer je speelt om de achtergrondkleuren, geld daar een eigen Wild symbool voor. Voor beide spelmanieren geldt dat blauw het minste oplevert en rood het meeste. Het minimum bedrag waarmee je kan inzetten komt neer op  10 eurocent dat je kan laten oplopen tot een maximaal bedrag van 40 euro. Het uitbetalingspercentage komt neer op 96,04 procent.

Multipliers feature

Het meest bijzondere aan Double Gem zijn de multipliers. Zowel het basisspel als de Superbet heeft zijn eigen multiplier. In het basisspel wordt gespeeld met edelstenen waarbij een multiplier kan worden verdiend wanneer je vijf dezelfde edelstenen op een rij hebt gedraaid. De multiplier varieert tussen de 1 en 5 keer. Wanneer wordt de multiplier weer 1 keer? Dat gebeurt wanneer er tijdens een spin geen winnende combinatie wordt gedraaid. De hoogste winst behaal je met de rode diamanten, die je tussen de 2500 en 12500 credits op kunnen leveren. De Superbet hanteert zijn eigen multiplier en heeft ook een andere waarde. Het minimum is namelijk 2 keer en het maximum 10 keer. Het grootste bedrag dat te winnen valt komt neer tussen de 5000 en 25000 credits. Hiervoor moet je een vijftal keer een rode achtgrond draaien, op een winlijn wel te verstaan. Ook hier geldt dat de multiplier weer op het minimum wordt gezet wanneer er geen winnende combinatie wordt gedraaid.

Houd de spanning erin

Wij vonden het wel even wennen aan het spelen volgens de twee verschillende manieren. Onze ervaring was dat je in het begin de achtergrond een beetje uit het oog verliest en je met name concentreert op de edelstenen. Leuke verrassing soms als je dan toch ineens een winnende combinatie van de achtergrondkleuren hebt gedraaid. Het spel verloopt vlot. Je wordt aangenaam bezig gehouden door de winnende spins waarna de multipliers gaan oplopen. Het spel wordt hier extra spannend door gehouden. De multipliers lopen snel op, maar ben  je ook net zo snel weer kwijt wanneer het je niet gelukt is een winnende combinatie te draaien.