Logo

Age of the Gods: Fate Sisters

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8.1

Age of the Gods: Fate Sisters | 8.1

Screenshot website Age of the Gods: Fate Sisters

Slot
Age of the Gods: Fate Sisters
Provider
Playtech
Thema
Mythologie
Genre
Video Slot, Progressieve Jackpot
Uitbetalings %
91,96% - 92,03%
Variatie
Hoog
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 2.500
Maximale inzet
€ 2.500
Maximale winst
Ongelimiteerd
Jackpot
Vier jackpots

Age of Gods: Fate Sisters

Een spel waarbij je meteen terecht komt in de tijdens van de Grieken. Het is een videoslot dat vooral bekend staat om de mooie graphics die ervoor zorgen dat je helemaal wordt meegenomen in de Griekse wereld. Hoewel het een vrij oude spel is, zijn de graphics mooi en kun je hier uren speelplezier aan beleven. Laten we er maar niet omheen draaien, het uitbetalingspercentage is voor de meeste een reden om niet te beginnen aan Fate Sisters. Het is ook de game met het laagste uitbetalingspercentage van de hele serie Age of Gods. Je kunt het spel spelen via NetBet of Vegasslotsonline.      

Zo werkt Age of Gods: Fate Sisters

Een  videoslot met 25 winlijnen is een gemakkelijke omschrijving van Age of Gods: Fate Sisters. Er zijn vijf rollen met drie symbolen die samen voor het bord zorgen. De symbolen zijn drie lotgodinnen die met draad en schaar het lot bepalen van alle gewone burgers. Daarnaast is er nog een tien symbool en de letters J, Q, K en A komen ook voor in het spel. Natuurlijk is er ook een wild symbool, in dit geval een symbool van de drie godinnen. Dit symbool zorgt ook meteen voor de hoogst mogelijke uitbetaling van 10.000 keer jouw inzet.    

Allerlei verschillende features

Belangrijk is om te weten dat je in het basisspel eigenlijk niet veel kunt winnen met het uitbetalingspercentage van 91,96%. Je moet het hebben van de verschillende features die het spel rijk is. Je kunt namelijk The Sisters’ Gift Feature, Lachesis’ Temple, Fates’ Portal Free games, Atropos’ temple en Clotho’s temple spelen. Daarnaast is er ook nog eens een jackpot aanwezig die je kunt binnenslepen. Door al deze verschillende bonusspellen lijkt het spel lastig en dat kunnen wij ook begrijpen. Voor beginnende spelers kan het enorm verwarrend zijn door al deze bonusspellen en extra opties die er binnen het spel te vinden zijn.

Laag uitbetalingspercentage en veel bonusspellen

Een laag uitbetalingspercentage is natuurlijk iets wat geen enkele speler als een voordeel kan zien. Het is dan ook meteen het aller grootste nadeel van Age of Gods: Fate Sisters. Het percentage begint op 91,96 % en loopt op tot 92,03% een extreem laag percentage. Dit is zelfs één van de laagste percentages van online videoslots. Hierdoor is het niet aantrekkelijk voor spelers die graag grote bedragen willen winnen. Het is wel erg leuk dat er enorm veel bonusspellen in de gokkast te vinden zijn. Hierdoor blijft het wel een leuke uitdaging om het spel te spelen.

WijWedden’s mening of Age of Gods: Fate Sisters

Voor ons is het uitbetalingspercentage zo’n afknapper, eigenlijk mag het bij online games niet onder de 94% komen, anders is het spel niet aantrekkelijk. Het is lastig om te winnen binnen dit spel want dat kan eigenlijk alleen door middel van het Wild symbool. Hierdoor is het eigenlijk de minst leuke game van de hele Age of Gods serie, die wij over het algemeen wel erg tof vinden. Toch kunnen de bonusspellen voor veel mensen voor een leuke uitdaging zorgen en hierdoor wordt het spel ook ngo steeds gespeeld door online spelers.