Logo

Adventure Palace

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8.1

Adventure Palace | 8.1

Screenshot website Adventure Palace

Slot
Adventure Palace
Provider
MicroGaming
Thema
Avontuur
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
96,1%
Variatie
Medium
Winlijnen
9
Minimale inzet
€ 0,45
Maximale inzet
€ 0,45
Maximale winst
€ 150.000
Jackpot
Nee

Adventure Palace

Adventure Palace is een game die er voor het oog misschien gedateerd uit ziet maar dat betekent niet dat het spel niet leuk is. Juist niet, veel serieuze spelers zijn gek op het spel dat al in 2008 werd ontworpen. De beste reden daarvoor is dat je per spin maar liefst €150.000 euro kan winnen. Een enorme hoeveelheid van jouw inzet, ongeveer 3.333 keer de maximale inzet van €45 euro. Hierdoor is het voor veel serieuze spelers een aantrekkelijke game. Ook omdat je het Adventure Palace in veel online casino’s kunt spelen zoals Poker Stars, Rizk, Cashmio, Dunder en Betsson.

Zo werkt Adventure Palace

Het is een game die niet moeilijk te begrijpen is. Er zijn maar negen winlijnen, dit betekent dat je kunt beginnen met een kleine inzet. Het verhaal neemt je mee naar de jungle met veel wilde dieren. De symbolen van de wilde dieren leveren verreweg het meeste op, met name de aap en tijger doen het goed. Je wint wanneer je minimaal twee dezelfde symbolen hebt op één winlijn. Maar het beste is natuurlijk wanneer je er vijf op één winlijn hebt, dan ga je al snel naar de 750 keer jouw inzet. De olifant functioneert als het wild symbool en kan ervoor zorgen dat een combinatie nog meer waard wordt. 

Gamble feature & free spins

Er zijn binnen Adventure Palace twee verschillende mogelijkheden om het basisspel te verlaten. Allereerst krijg je na het maken van een goede combinatie de mogelijkheid om jouw winst nog eens te verdubbelen met de Gamble Feature. Waarin je moet kiezen of het een rode of zwarte kaart gaat worden, dit is dus 50% kans. En daarnaast krijg je bij het hebben van een scatter symbool, de tempel, free spins. Je krijgt dan 15 spins die je de kans geven om nog meer credits te winnen. Het is ook nog eens aantrekkelijker want tijdens de 15 free spins is er een standaard winstverdriedubbelaar.

Hoog uitbetalingspercentage en hoge prijzen

De meeste spelers gaan naar Adventure Palace wanneer ze grote prijzen willen winnen. Je kunt hier namelijk al met €150.000 euro weg gaan met een kleine €45 euro als inzet. Dit betekent dat het daarom een erg aantrekkelijke gokkast is voor serieuze spelers. Een nadeel wat wel vaak genoemd wordt is het design, dit is namelijk vrij ouderwets. Hierdoor zullen sommigen spelers zich niet prettig voelen bij het spelen van Adventure Palace. Een voordeel daarentegen is weer dat het uitbetalingspercentage van 96,1% erg goed is voor een online spelkast. De spelkast is eenvoudig en bedoelt voor voornamelijk serieuze spelers.

WijWedden’s mening over Adventure Palace

Zoals je ziet zijn er een aantal voor- en nadelen voor Adventure Palace. Helaas zorgt het oudere design er af en toe voor dat er een error tijdens het spelen ontstaan. Iets wat wij van WijWedden een absolute no go vinden. Toch is het een aantrekkelijk spel voor velen door de hoge prijzen en het uitbetalingspercentage van 96,1%. Wel is het erg leuk dat de hele game in het jungle thema is gemaakt en daardoor wel een leuke extra aan het spel geeft.