Logo

Classic Joker 6 Reels

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Classic Joker 6 Reels | 8

Screenshot website Classic Joker 6 Reels

Slot
Classic Joker 6 Reels
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
Nieuw
Uitbetalings %
95% - 98%
Variatie
Hoog
Winlijnen
20
Minimale inzet
€ 100
Maximale inzet
€ 100
Maximale winst
€ 60.000
Jackpot
Nee

Classic Joker 6 Reels

Voor dit spel zegt de naam alles. Het is een spel met klassieke afbeeldingen en 6 rollen. Dit laatste zien we niet vaak. De op fruitautomaten gebaseerde spellen hebben gewoonlijk 3 rollen en de modernere slotmachines hebben normaal gesproken 5 rollen. Zorgt de extra rol voor extra winkansen? Of misschien wel voor extra hoge uitbetalingen? Lees snel verder als je het antwoord wilt weten.

Zo werkt Classic Joker 6 Reels

Je start het spel met de onmisbare spinknop. Dan begint op de 20 winlijnen een wirwar van klassieke gokkastsymbolen. De 7 is veruit het meeste waard. Daarop volgen met afstand de bel en de watermeloen met daarachter nog vier andere vruchten. Je kunt kiezen uit 7 muntwaarden die lopen van 1 cent tot 1€. Je zet altijd op alle 20 lijnen in maar desondanks betaal je voor 10 daarvan want de inzetten lopen van 10 cent tot 10€.

Een spel vol mysteriën

Als eerste zijn er de Jokers die in dit spel als wildsymbool fungeren en op alle rollen behalve de buitenste twee kunnen verschijnen. Wanneer er drie wildsymbolen op dezelfde lijn terechtkomen dan wordt er een mysterieprijs toegekend die kan variëren tussen 1.000 en 6.000 munten. Dan is er nog de Supermetermodus. Deze wordt automatisch geactiveerd wanneer je een winst behaalt van 40 munten of meer. Je kunt er dan zelf voor kiezen om de winst bij je tegoed op te laten tellen of door te spelen in de Supermetermodus. De laatste optie vraagt om een inzet die 4 maal hoger is dan het basisspel, maar biedt daarvoor in de ruil wel betere kansen op een winnende combinatie. Je kunt terugtrekken uit de Supermetermodus wanneer je wilt. De regels van het spel in de speciale modus zijn grotendeels hetzelfde, met als uitzondering dat de wilds nu gestapeld zijn.

Een hoop heisa om niets

De hoop dat de extra rol in het spel extra voordelen oplevert was voor niets. Eigelijk voegt het geen waarde toe. Het RTP van het spel is met 95% nog steeds te laag. In de Supermetermodus is het RTP een stuk beter met 98%, maar dan moet je daar eerst zien te komen vanuit de normale ronde en dat is zo gemakkelijk niet. Er is een voorganger van dit spel op de markt, de Power Joker 5 Reels, en eigenlijk is het moeilijk om de toegevoegde waarde van deze upgrade te vinden. Het spel is bijna hetzelfde, op de extra rol na. Meestal komen upgrades met meer animaties, betere graphics of nieuwe bonusronde en op dat gebied, stelt dit spel teleur.

WijWeddens.net’s mening over Classic Joker 6 Reels

Het is een vrij saai spel, met een leuk achtergrondmuziekje. Als je geduld hebt en graag speelt tot je in de Supermetermodus komt om daar je slag te slaan, dan kun je in dit spel wel een uitdaging zien. Als je al veel op de voorganger hebt gespeeld en toe bent aan iets nieuws, dan kun je deze beter laten staan. Stakelogic heeft betere spellen op de markt gebracht. Je kunt het spel niet in Nederlandse casino´s spelen.