Logo

Classic Dice 5 Reels

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8

Classic Dice 5 Reels | 8

Screenshot website Classic Dice 5 Reels

Slot
Classic Dice 5 Reels
Provider
Stakelogic
Thema
Fruit
Genre
Video Slot, Fruitautomaat
Uitbetalings %
96,28%
Variatie
Medium
Winlijnen
10
Minimale inzet
€ 50
Maximale inzet
€ 50
Maximale winst
€ 12.500
Jackpot
Nee

Classic Dice 5 Reels

De naam zegt het al, het is een klassieke gokkast. Eentje die je terugneemt naar de tijd waarin je een kwartje inzette bij de snackbar toen je op je patatje wachtte. Misschien heb je toen vaak geluk gehad en koester je leuke herinneringen aan de fysieke speelautomaten. In dat geval is Classic Dice 5 Reels een goede optie want het RTP is met 96,28% niet slecht.

Zo werkt Classic Dice 5 Reels

Een gekanteld vierkant rechtsonder doet dienst als de startknop in dit spel met slechts 5 winlijnen. Hier wed je overigens direct op en je kunt slechts één munt per lijn inzetten. Dit heeft als gevolg dat de minimale inzet 10 cent is en de maximale inzet 50€. Je kunt kiezen uit 9 muntwaarden die lopen van 1 cent tot 5€. Om een winst te kunnen incasseren dien je minimaal drie van dezelfde symbolen op rij tevoorschijn zien komen. De mogelijke symbolen zijn een ster, een 7, een bel en drie verschillende vruchten. De ster is het meeste waard, deze levert bij drie op rij 100 munten op en bij vijf op rij 500 munten. De vruchten zijn het minste waard.

Dice feature

Dit is het onderdeel waar het spel zijn naam aan dankt. Als je 3 dobbelsymbolen verstrooid ziet verschijnen op willekeurige plekken op rol 2, 3 of 4 dan start de dice feature op. Dit spel wordt bovenop het basisspel gespeeld. De rollen gaan draaien en stoppen wanneer jij dit aangeeft. Het aantal punten op de dobbelstenen geeft dan aan hoeveel freespins je gewonnen hebt. Deze zogenaamde win spins garanderen een winst. Ze kunnen zelfs opnieuw de dice feature activeren. De win spins die gewonnen worden in de heractivatie worden opgeteld bij het originele aantal.

Denk even terug aan de goede oude tijd

Wellicht is dit spel voor de moderne speler ietwat gedateerd. Voor de meer ervaren speler die er nostalgische gevoelens bij heeft is het des te interessanter. Vooral gezien het feit dat het RTP-percentage voor een klassieke gokkast best hoog is. Ook voor de liefhebbers van dobbelspellen is dit spel leuk om eens te proberen. Spelers van dobbelspellen die de overstap naar echte gokkasten nog niet hebben gemaakt, of spelers die van beide spellen kunnen genieten zullen deze extra optie zeker op prijs stellen.

WijWeddens.net’s mening over Classic Dice 5 Reels

Dit is niet een spel om grote winsten na te jagen. Eerder is dit een spel om op een verloren zondag wat uurtjes vermaak mee te beleven. Wellicht kun je er een bescheiden winst mee maken en dan is de dag helemaal goed besteed. Voor de beginnende speler zijn meer geanimeerde spellen die iets instinctief te navigeren zijn meer aan te raden. Hierbij valt te denken aan spellen van NetEnt of Yggdrasil. Mocht je echter meer ervaring hebben met fysieke gokautomaten dan is dit wel een goede slotmachine om mee te beginnen. Als je graag eens terug wilt denken aan de goede oude tijd toen alles nog niet zo geavanceerd was, dan is deze gokkast ook een aanrader. Je kunt het spel niet in Nederlandse casino´s spelen.