Logo

Action Bank

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

7.7

Action Bank | 7.7

Screenshot website Action Bank

Slot
Action Bank
Provider
Scientific Games
Thema
N.B.
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,16%
Variatie
Medium
Winlijnen
20
Minimale inzet
€ 400
Maximale inzet
€ 400
Maximale winst
€ 250.000
Jackpot
Nee

Action Bank

Vooral onder high rollers is dit een populair spel, met name omdat je maar liefst €400 euro per spin kunt inzetten. Dit is niet weg gelegd voor de normale spelers maar die kunnen ook gewoon beginnen met een inzet van €0,20 per spin. Een spel dat vooral vaak wordt gebruikt in Holland Casino maar tegenwoordig steeds vaker ook online gespeeld wordt. De twee verschillende bonusspellen maken het een extra spannende game waardoor je ook nog eens extra geld kunt verdienen. Deze free spins zorgen ervoor dat jouw winst verdubbelt kan worden en je met volle zakken het spel zult verlaten.

Zo werkt Action Bank

Action Bank werkt met vijf rollen met allemaal drie symbolen erop. In het spel wordt er gewerkt met twintig winlijnen, waarop je vanaf €0,01 per lijn kunt inzetten. Het spel zelf is erg eenvoudig en dat maakt het ook aantrekkelijk voor verschillende soorten spelers. Het symbool zeven levert verreweg de meeste opbrengst op. Het kan tot wel 500 keer de opbrengst van jouw winlijn opleveren namelijk. De andere symbolen bar, wild en X mogen natuurlijk niet ontbreken in een video slot. Ook het scatter symbool komt in de game voor, in de vorm van een gouden bankkluis.  

Bonus spins

Om het bonus spel te mogen spelen moet je vijf scatter symbolen in één scherm hebben en dan ga je naar de bonus spins. Binnen dit extra spel krijg je verschillende pogingen om extra symbolen te draaien. En daarbij mag je één van de vijf kluizen openen, die kluis geeft aan hoeveel extra spins je krijgt. Je kunt daarbij tot maximaal dertig extra draaien pakken en dus enorm veel kans hebben om jouw opbrengst te vergroten. Tijdens deze spins draaien er ook extra symbolen mee zoals de Double Bar en Double 7 die tot maar liefst 1.000 keer jouw inzet terugbetalen.

Ouderwets design maar enorme winst

Anno 2018 is het design van Action Bank, erg ouderwets. De pixels lopen nog net niet van jouw scherm af. Veel spelers vinden het daarom geen aantrekkelijke game om te spelen, het design is een nadeel. Maar toch is het nog steeds een populaire gokkast aangezien de prijzen die je kunt winnen enorm zijn. Als je een maximale inzet van €400 euro inzet, dan kun je maar liefst €250.000 euro winnen met Action Bank. Mocht je dus geen probleem hebben met het ouderwetse design dan is dit echt een ideaal spel om te spelen, als je gek bent op video slots.

WijWeddens.net’s mening over Action Bank

Action Bank is voornamelijk geliefd door de grote prijzen die je kunt winnen. Tot een maximaal van 1.000 keer jouw inzet, een prijs die veel spelers op prijs stellen. Helaas moet je dan wel naar een ouderwets design kijken, wat wij persoonlijk niet erg aantrekkelijk vinden. Ook werkt het spel niet snel en moet je dus vaak wachten en zijn er weinig mogelijkheden om de free spins te ontgrendelen. Mocht je gek zijn op video slots in de klassieke versie, dan zal je vast erg blij zijn met Action Bank. Het is een typische game die voor veel mensen genoeg te bieden heeft.