Logo

1 Can 2 Can

Welke beoordeling geef jij dit slot?

Beoordeling

8.3

1 Can 2 Can | 8.3

Screenshot website 1 Can 2 Can

Slot
1 Can 2 Can
Provider
NextGen Gaming
Thema
Dieren
Genre
Video Slot
Uitbetalings %
95,25%
Variatie
Laag
Winlijnen
25
Minimale inzet
€ 250
Maximale inzet
€ 250
Maximale winst
€ 50.000
Jackpot
Nee

1 Can 2 Can

Kennen daarom ook wel de regels van het spel. Hieronder vind je verdere uitleg over het spel en de winlijnen en dergelijke. Het uitbetalingspercentage ligt op 95,25% en geeft daarmee een maximale winst van €50.000. De belangrijkste symbolen zijn de twee grote toekans, die aan de zijkant van het spel de lijnen aangeven. Deze toekans zorgen voor de verschillende symbolen in het spel en deze symbolen vormen de basis van het spel. Er is ook een mogelijkheid tot een extra bonusspel binnen de gokkast.

Zo werkt 1 Can 2 Can

De twee toekans aan de zijkant van het spel zorgen voor de verschillende symbolen. Deze symbolen zijn vooral gerelateerd aan de jungle zoals ananassen, aapjes of een passievrucht. Toekans kunnen het fruit opeten vanaf de zijlijn en dan veranderd het stuk fruit in een Wild symbool. Wanneer dit gebeurt veranderd het symbool in een Wild symbool, dit is een joker voor de andere vruchten.

Het uitbetalen en winnen gebruikt zoals gewoonlijk met winlijnen. Er zijn maar liefst 25 winlijnen in 1 Can 2 Can en dat zorgt ervoor dat je van €0,25 tot €250 euro kunt inzetten. Uiteraard kun je zelf bepalen met hoeveel winlijnen je meespeelt en per winlijn kun je zelf bepalen wat de inzet is.

Gigantische winkans

Wanneer je kijkt naar de theoretische kans om te winnen is deze extreem. Doordat er maar tien verschillende symbolen zijn en 25 winlijnen is de kans bijna 100% om geld te winnen. De meeste mensen komen dus ook niet teleurgesteld terug wanneer ze dit spel gaan spelen. Als je een winnende combinatie hebt, krijg je ook altijd de kans om deze winst te verdubbelen. In dit extra bonusspel krijg je de keuze of het gaat om een zwarte of rode kaart, of je kunt kiezen voor één van de vier kaartspelsymbolen. Heb je dit goed? Dan vergroot je jouw winst met twee of vier keer.     

Het uitbetalingspercentage is laag

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van 1 Can 2 Can dan kom je vrijwel meteen terecht bij het uitbetalingspercentage. Dit percentage is namelijk 95,25% wat vrij laag is voor een simpel gokkast spelletje. De meeste percentages liggen minimaal op 96%. Hierdoor neemt de populariteit van het spel af. Natuurlijk is het wel een groot voordeel dat je tot wel 1.000 keer jouw inzet terug kunt winnen met één winlijn. Als je dus voor een goede winlijn kiest, dan kun je makkelijk veel geld verdienen met deze gokkast. Helaas geen jackpot want de maximale winst is €50.000.

WijWeddens.net’s mening over 1 Can 2 Can

Nadat we de belangrijkste voor- en nadelen hebben besproken is het tijd om een conclusie te trekken. Het spel is vermakelijk en de toekans hebben een leuke hoofdrol. Doordat er maar liefst 25 winlijnen zijn en maar tien symbolen, is de kans op winst groot. Je kunt dus bijna niet vertrekken zonder winst te maken. Doordat je maar 95,25% uitbetalingspercentage hebt, is het geen spel waar je grote bedragen mee zult winnen.