Logo

Wedden op Real Madrid

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Online wedden op Real Madrid is echt iets wat de laatste jaren sterk in opkomst is. Dat Real Madrid altijd al heel succesvol was, is natuurlijk wel bekend. In de afgelopen jaren heeft de Spaanse club echter alles gewonnen wat er te winnen valt, meerdere keren. Daardoor is het ook heel gemakkelijk geworden om met lekkere winsten er vandoor te gaan dankzij de scores van de Spanjaarden. Je kunt dus met een gerust hart wedden op Champions League- en La Liga-wedstrijden van de club. Alles kan een spannende weddenschap opleveren. Zeker wanneer je weet waar je kansen liggen.

La Liga stand Real Madrid

Wanneer je een weddenschap op Real Madrid wilt plaatsen is het van belang dat je goed weet hoe ze ervoor staan. Zo staat Real Madrid er dit seizoen voor:

Nog meer kans bij Real Madrid

Online wedden op Real Madrid geeft je wel heel veel kans op winst. De club was al eerder heel succesvol, maar was de laatste jaren wat voorbijgestreefd. Nu is de formatie in de hagelwitte shirts weer helemaal terug en draait het goed in de Spaanse competitie. Daardoor heb je alleen maar nog meer kans om te winnen. De club is immers zo dominant, dat je zelfs met een lage qoutering nog altijd meer zekerheid op winst hebt. Het gokken maakt het daardoor alleen maar nog leuker om naar de dominantie van de ploeg te kijken op televisie. Dit is ook de reden waarom er steeds meer gegokt wordt op de wedstrijden van de club.

Aankomende wedstrijden & uitslagen Real Madrid

Tegen wie speelt Real Madrid de komende tijd? Hoe is de wedstrijd van afgelopen weekend geëindigd? Bekijk hieronder tegen wie Real Madrid (heeft) speelt: 

Selectie Real Madrid

Wie spelen er allemaal in het eerste van Real Madrid? Welke speler speelde het meest of pakte juist de meeste kaarten? Wil je weten wie de beste spelers van Real Madrid zijn of uitgebreide wedstrijd statistieken van elke speler, kijk dan op FootballCritic.com (Real Madrid)

Nr. Speler Nationaliteit Leeftijd Positie Wedstrijden gespeeld Minuten gespeeld Goals Assists Gele kaarten gele / rode kaarten rode kaarten

Wil je online wedden op Real Madrid? Zorg dan wel dat je alle ins en outs van de club weet.

Winst en doelpunten

Online wedden op Real Madrid doen de meeste mensen in de eerste plaats door te gokken op winst voor de grootmacht. Er zijn echter natuurlijk nog heel veel meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld ook zeker zijn van een verlies of gelijkspel tegen een andere grote club. Op die manier valt vaak ook veel te verdienen omdat de kansen altijd in het voordeel van Real Madrid lijken te zijn. Wanneer jij weet waarom dat in een bepaalde wedstrijd niet het geval zal zijn, dan kan je hier dus financieel flink je voordeel mee doen. Alleen al daarom is wedden een goed idee.

Topscorers Real Madrid

Welke Real Madrid speler mag zich dit seizoen topscorer noemen? Doelpunten bepalen immers de wedstrijd en beïnvloed jouw weddenschap!

Doelpuntenmakers herkennen

Wie online wedden op Real Madrid overweegt, kan dat bijvoorbeeld ook doen op iets anders dan alleen maar het eindresultaat. Denk bijvoorbeeld eens aan de doelpunten. Het is je waarschijnlijk wel bekend dat er een aantal bijzondere doelpuntenmakers bij de club in het wit rondlopen. Karim Benzema bijvoorbeeld, die na het vertrek van Cristiano Ronaldo van jaren geleden alleen maar beter is gaan spelen. Geeft dat je een indicatie van het aantal goals dat gaat vallen? Dan is het goed om je hier op te richten bij je volgende gok. Bookmakers zijn altijd geïnteresseerd in weddenschappen die op het verloop van een wedstrijd gericht zijn. Zo kan het zelfs tot de allerlaatste seconde spannend blijven, bijvoorbeeld wanneer je nog 1 goal nodig hebt.

Assists per team

Welke Real Madrid speler heeft zijn teamgenoot het vaakst in stelling gebracht? En daardoor een groot aandeel in de overwinning(en) gehad? Assistgevers:

Weet wat er speelt

Wil je online wedden op Real Madrid? Zorg dan wel dat je alle ins en outs van de club weet. Je kunt natuurlijk niet zomaar een blinde gok doen. Het is wel belangrijk dat je precies weet wat er aan de hand is. Sommige zaken kunnen immers het wedstrijdverloop behoorlijk beïnvloeden. Hoe meer je hiervan op de hoogte bent, hoe beter dit voor je is. Dit geldt natuurlijk ook voor de tegenstander die in deze specifieke wedstrijd tegenover Madrid staat. Lees analyses en houd het nieuws bij als je zeker wilt zijn van een goede gok.