Logo

Wedden op Manchester City

Online wedden op Manchester City is de afgelopen tijd alleen maar steeds leuker geworden. Nog niet zo lang geleden was dit immers een kleine club. Tegenwoordig hoort City echter bij de grote clubs in Europa. Dat komt onder andere omdat er de laatste jaren steeds meer gewonnen werd. Daarom is het interessanter geworden om te gokken op wedstrijden in de Premier League en de verschillende bekertoernooien waaraan de club deelneemt. Je kunt dit ook nog eens extra leuk maken door je er goed in te verdiepen. Daarmee kan je namelijk je winstkansen nog verder verhogen.

Topscorers

NR.

Speler

Doelpunten

0 1

Scott Carson

0 2

Fernandinho

0 3

Kyle Walker

0 4

Kevin De Bruyne

Competitie stand

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 1

Man City

38

27

5

6

86

0 2

Man Utd

38

21

11

6

74

0 3

Liverpool

38

20

9

9

69

Wedstrijdvorm

Premier League stand Manchester City

Wanneer je een weddenschap op Manchester City wilt plaatsen is het van belang dat je goed weet hoe ze ervoor staan. Zo staat City er dit seizoen voor:

Pos.

GS

W

G

V

Pts

0 1

Man City

38

27

5

6

86

0 2

Man Utd

38

21

11

6

74

0 3

Liverpool

38

20

9

9

69

Wedden op wedstrijden

Online wedden op Manchester City is vooral interessant wanneer je op de uitkomst van wedstrijden wilt gokken. Soms lijkt het wel alsof de club nooit verliest. Dit maakt het, ondanks de soms wat lager quotering een bijna zekere kans op winst. Daarnaast kan je natuurlijk ook allerlei andere weddenschappen bij de bookmakers en wedkantoren afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan het winnen van competities en bekers. De club uit Manchester is altijd een kanshebber. Dat betekent dus ook dat het altijd slim kan zijn om iets op eindwinst in te zetten. Er is echter nog zo veel meer waarop je je gokjes kunt plaatsen.

Aankomende wedstrijden & uitslagen Manchester City

Tegen wie speelt Manchester City de komende tijd? Hoe is de wedstrijd van afgelopen weekend geëindigd? Bekijk hieronder tegen wie City (heeft) speelt: 

Datum

1

X

2

18:00 Zat 7 Aug 2021

Leicester City

Man City

Meer dan winst alleen

Wil je online wedden op Manchester City, denk dan ook eens na over een weddenschap op een bepaalde gebeurtenis. Welke club scoort er bijvoorbeeld het eerst? Is dat Manchester City zelf of is dat toch de tegenstander? Ook is het altijd weer een gok hoeveel doelpunten er in het totaal in een wedstrijd gaan vallen. Dat maakt ook dat elk duel van het begin tot het einde spannend kan blijven om te kijken. Dit geldt zelfs wanneer het lijkt alsof de wedstrijd allang gespeeld is. Zo maak je de competitie volgen alleen maar nog leuker voor jezelf. De club speelt immers ook voor jou.

Selectie Manchester City

Wie spelen er allemaal in het eerste van Manchester City? Welke speler speelde het meest of pakte juist de meeste kaarten? Wil je weten wie de beste spelers van Manchester City zijn of uitgebreide wedstrijd statistieken van elke speler, kijk dan op FootballCritic.com (Man City)

Nr. Speler Nationaliteit Leeftijd Positie Wedstrijden gespeeld Minuten gespeeld Goals Assists Gele kaarten gele / rode kaarten rode kaarten
.. Scott Carson .. 35 Keeper .. .. .. .. .. .. ..
.. Zack Steffen .. 26 Keeper .. .. .. .. .. .. ..
.. Ederson .. 27 Keeper .. .. .. .. .. .. ..
.. João Cancelo .. 27 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Kyle Walker .. 31 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Oleksandr Zinchenko .. 24 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Benjamin Mendy .. 27 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Rúben Dias .. 24 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Kou Itakura .. 24 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Aymeric Laporte .. 27 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. John Stones .. 27 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Nathan Aké .. 26 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Yan Couto .. 19 Verdediger .. .. .. .. .. .. ..
.. Fernandinho .. 36 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Yangel Herrera .. 23 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Ilkay Gündogan .. 30 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Bernardo Silva .. 26 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Rodri .. 25 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Patrick Roberts .. 24 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Daniel Arzani .. 22 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Kevin De Bruyne .. 30 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Phil Foden .. 21 Middenvelder .. .. .. .. .. .. ..
.. Ferrán Torres .. 21 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Raheem Sterling .. 26 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Riyad Mahrez .. 30 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Gabriel Jesus .. 24 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..
.. Nahuel Bustos .. 23 Aanvaller .. .. .. .. .. .. ..

Meer kansen

Online wedden op Manchester City biedt ook veel meer kansen. De competitie van Engeland is immers één van de moeilijkste van de wereld. Ieder jaar zie je weer uitslagen voorbijkomen die in andere landen onmogelijk zouden zijn. Zelfs wanneer een club volgens de quotering nauwelijks kans van slagen heeft, dan kan het nog weleens voorkomen dat de kleine club toch de grote club uit Manchester verslaat. Dit maakt het natuurlijk zeer interessant om juist daar eens voor te gaan. Dit kan namelijk elke moment zomaar een keer gebeuren. Houd daarom ook altijd goed bij wat er op en rond de velden gebeurt wanneer je gaat gokken op wedstrijden.

Kevin de Bruyne

Topscorers Manchester City

Welke Manchester City speler mag zich dit seizoen topscorer noemen? Doelpunten bepalen immers de wedstrijd en beïnvloed jouw weddenschap!

Manchester City FC

Pos.

goals

0 1

Scott Carson

..

0 2

Fernandinho

..

0 3

Kyle Walker

..

0 4

Kevin De Bruyne

..

0 5

Raheem Sterling

..

Top assistgevers Manchester City

Welke Manchester City speler heeft zijn teamgenoot het vaakst in stelling gebracht? En daardoor een groot aandeel in de overwinning(en) gehad? Assistgevers:

Manchester City FC

Pos.

goals

0 1

Scott Carson

..

0 2

Fernandinho

..

0 3

Kyle Walker

..

0 4

Kevin De Bruyne

..

0 5

Raheem Sterling

..

Alles van de club weten

Wil je je kansen op winst vergroten als je online wedden op Manchester City serieus neemt? Dan kan je dat in de eerste plaats doen door te zorgen dat je goed op de hoogte bent. Je moet zorgen dat je alles kennis die je kan vergaren ook bijeenkrijgt. Hoe meer je weet, hoe minder het een gok wordt. Dit maakt de kans dat je met een aardig bedrag de deur uit loopt alleen maar groter en dat is uiteindelijk natuurlijk waar het om gaat.