WijWedden

Over ons

Wijwedden is een onafhankelijke en enthousiaste community in het vergelijken en beoordelen van bookmakers in Nederland. We streven, samen met jou, naar de beste noteringen en proberen bookmakers zo nauwkeurig mogelijk te beoordelen. Niet alleen door onszelf, maar ook door onze trouwe community. Dit, met als aanvullende statistieken en artikelen, maakt ons streven Nederlands compleetste wedportaal te worden. Daar hebben we iedereen bij nodig!

Kennis en data delen

We zijn er nog lang niet, maar iedere dag zetten we stappen: onze doelstelling is om jou en andere bezoekers in de breedste zin van het woord te voorzien van alles wat gerelateerd is aan voetbalweddenschappen. We schrijven artikelen - van actuele voorbeschouwingen tot tijdloze strategieën - en bundelen de interessantste artikelen daarvan in ons naslagwerk. Behalve die artikelen proberen we wedbegrippen ook op te nemen in ons woordenboek.

Naast handgeschreven content, proberen we aan de hand van relevante statistieken je te helpen met het maken van een keuze bij een weddenschap. Voor alle wedstrijden in de grootste competities van Europa bieden we naast die statistieken (en uiteraad de noteringen) ook de optie om mee te praten als community zijnde. Zo werken we toe naar een platform dat vergelijkingen, statistische data, en community-kennis bundelt. Jij, als bezoeker, hebben we daar hard bij nodig, dus word ook lid van de community!

Maatschappelijk betrokken

Behalve de aantrekkelijke content voor bezoekers, proberen we ook in een maatschappelijk belang te voorzien. In Juli 2015 heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit onderzoek gedaan naar wensen en behoeften van de consument bij de legalisering van de gokmarkt. De Nederlandse gokker gaf in grote mate aan behoefte te hebben aan een onafhankelijke vergelijkingswebsite op dit gebied (bron). Wij geloven dat de manier waarop wij de bookmakers beoordelen en bezoekers hun reviews kunnen achterlaten, wij een zeer goede stap in die richting hebben gezet.