WijWedden

Beginnen met wedden op voetbal wedstrijden

Voetbalwedden is niet moeilijk, of eigenlijk, het plaatsen van een weddenschap is enorm simpel! Maar begin je net met het wedden op voetbal wedstrijden dan is het handig om je eerst even in te lezen. WijWedden heeft alle relevante artikelen bij het starten met wedden gebundeld, zodat je niet in ons flinke archief hoeft te zoeken. Ben je klaar en bereid om écht winstgevend te gaan gokken? Dan kun je ook eens in onze artikelen voor gevorderden duiken.

Artikelen over wedden voor beginners

 

Begin met het kiezen van bookmaker

Als je wilt gaan beginnen met het wedden op voetbal zul je eerst voor jezelf moeten uitmaken via welke bookmaker je wilt gaan spelen. Er zijn veel diverse bookmakers die online weddenschappen aanbieden. Iedere bookmaker heeft zijn eigen specialiteit en zijn eigen aanbod. Als Nederlander is het belangrijk dat je begint met het spelen bij een bookmaker die Nederlandse support bied en uiteraad Nederlandse betaalmethodes ondersteunt zoals iDeal. Veel bookmakers geven daarnaast ook een leuke bonus als je bij hen begint met wedden.

Kies een soort weddenschap

Als je een bookmaker hebt gevonden waarbij je denkt goed te zitten, dan kun je beginnen met het kiezen van een weddenschap. In het begin zul je overspoeld worden met verschillende termen over wedden. Combibets, 1x2 weddenschappen, Asian Handicaps, Betspecials zoals BTTS (Both Teams To Score), etc, etc. Wij adviseren je bij het beginnen met wedden in eerste instantie alleen bezig te houden met een 1x2 weddenschap. Die afkorting staat voor drie opties: Winst thuisploeg (1), een gelijkspel (x) of winst uitploeg (2). Lekker simpel, en nog steeds de meest populaire methode van wedden voor zowel beginners als gevorderden.

Je eerste storting en uitbetaling

ALs je net begonnen bent met wedden is je eerste storting het leukst. Je krijgt dan namelijk een bonus van een bookmaker, waardoor je over extra speel te goed beschikt. Mits je die storting hebt gedaan, via, bijvoorbeeld, iDeal, wil je na een aantal keer rondspelen wellicht ook weer uitbetalen. Als je begint met wedden is het belangrijk dat je bij een bookmaker een aantal gegevens achterlaat zodra je wilt uitbetalen. Bij sommige bookmakers zijn dat alleen je bankgegevens waarop je het bedrag wilt laten storten, of bijvoorbeeld een Paypal rekening, maar sommige bookmakers vragen ook wat andere gegevens. Vaak nog geen minuutje werk, maar het moet wel even gebeuren. Veel plezier met wedden!