WijWedden

Wedbonussen

Wedden is een leuke manier om de vrije tijd besteden. Het wordt alleen maar leuker wanneer er wedbonussen bij worden uitgekeerd. Dit zijn bonussen die het wedkantoor of de bookmaker aanbiedt om extra te kunnen gokken. Het is dan natuurlijk vooral interessant om te weten welke bonussen allemaal aangeboden kunnen worden. Daarmee kan je namelijk een deel van je strategie bepalen. Wedden draait immers niet om een blinde gok, maar om slim inzetten. Het krijgen en gebruiken van bonussen hoort daar natuurlijk ook in belangrijke mate bij. Het is dus goed om wat kennis op te doen over de volgende zaken.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Gratis inzetten

Wedbonussen hebben eigenlijk altijd betrekking op het kunnen gokken met gratis geld. Een online bookmaker stort dan bijvoorbeeld een extraatje op je account. Wanneer je hier niets voor hoeft te doen, dan wordt dit ook wel een no deposit bonus genoemd. Je kunt hiermee gratis inzetten. Wanneer je tot een bepaalde mate hebt gespeeld kan je dan de winst laten uitkeren. Wanneer je dus een paar goede weddenschappen afsluit, dan heb je het geld van de bonus en de winst van je weddenschappen om in je eigen zak te steken. Dat maakt het extra aantrekkelijk om in te zetten.

Wedbonussen bij bookmakers

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Aanmoediging

Wedbonussen kan je vaak zien als een aanmoediging. Hoewel wedden heel leuk is, kan het soms heel lastig zijn om je eigen geld op het spel te zetten. Om je op gang te helpen wordt dan bijvoorbeeld een welkomstbonus uitgekeerd. Zo kan je direct beginnen met geld dat je niet zelf op je account hebt hoeven storten. Dit maakt de drempel een stuk lager. Bovendien kan je al direct succes hebben op deze wijze. Zo win je dus eigenlijk gewoon dubbelop. Welkomstbonussen worden bijvoorbeeld al gestort wanneer je alleen nog maar een account hebt aangemaakt. Dat is simpel te realiseren.

Voetbalwedden tips voor meer succes

Vele vormen

Wedbonussen zijn er uiteindelijk in vele vormen. Het kan dus heel belangrijk zijn om goed uit te zoeken wie welk type bonus uitkeert. Ook is het goed om te weten wanneer een bepaalde bonus wordt uitgekeerd. Dit is namelijk nodig om precies te weten hoe je het wedden zo lucratief mogelijk kunt maken. Uiteindelijk is wedden immers vooral leuk als je er zo veel als mogelijk mee kunt winnen. De bonussen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Door goed uit te zoeken wat je waar kunt krijgen en op welk moment kan je je winst ook proberen te maximaliseren.