WijWedden

Welkomstbonus

Welkomstbonus cashDe welkomstbonus is een leuke binnenkomer voor nieuwe spelers in de wereld van het online wedden. Wie nog niet eerder een weddenschap heeft geplaatst zal immers altijd een gevoel van spanning ervaren. Het is dan dus ook fijn als de eerste weddenschap niet direct met eigen geld hoeft te worden geplaatst. Dit maakt de drempel een stuk lager. Dit komt omdat er dan ook wat gemakkelijker fouten gemaakt zouden kunnen worden. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de bonus wordt uitgekeerd. Al is er natuurlijk veel meer dat interessant is om te weten als het om de welkomstbonus gaat.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Nieuwe spelers

Een welkomstbonus is er voor de nieuwe spelers. Er hoeft over het algemeen maar één ding voor te worden gedaan. Dit is natuurlijk het aanmaken van een account. Wanneer je dit hebt gedaan, dan krijg je direct een klein bedrag van de bookmaker. Daarmee kan je dan voor het eerst gaan wedden. Dit geld wordt vaak door nieuwe spelers gebruikt om te leren omgaan met hoe een bookmaker werkt. Wanneer gewonnen wordt is het bovendien direct een leuke binnenkomer. De bonus is wel een typisch voorbeeld van een variant die slechts eenmaal wordt uitgekeerd. Er wordt immers maar eenmaal een account geopend.

Een welkomstbonus claimen

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Welkomstbonus dollar coins

Direct spelen

Een leuk voordeel van de welkomstbonus is dat je direct kan spelen. In sommige gevallen vraagt de bookmaker om een eerste storting te doen. De bonus wordt dan gematcht aan de hoogte van de storting. Andere bookmakers kiezen er echter voor om een vast bedrag te reserveren voor iedere nieuwe speler. Een eis die soms wel gesteld wordt is dat er binnen een bepaalde periode gebruikgemaakt wordt van het geld dat door de bookmaker op de rekening is gestort. Wanneer dit is gedaan, dan is deze vrijgegeven en kan de bonus en de winst worden opgenomen van de rekening.

Eerst inzetten

Het is belangrijk om te weten dat de welkomstbonus altijd eerst ingezet moet worden. Het heeft dus geen zin om een account aan te maken, de bonus te laten storten en dan direct voor uitkeren te kiezen. In enkele gevallen moet het geld zelfs meer dan eenmaal zijn ingezet voordat het vrijkomt. Dit hangt echter van de bookmaker af. De ene kiest hier wel voor, de andere niet. De welkomstbonus wordt door vrijwel elke bookmaker uitgegeven. Het kan dus ook aantrekkelijk zijn om zo nu en dan eens ergens anders een weddenschap te plaatsen. Dit zorgt er immers voor dat een bonus gekregen kan worden.