WijWedden

Voetbal wedstrategieën

Wil je weten wat goede voetbal wedstrategieën zijn? Dan ben je vast van plan om flinke winsten met het gokken op voetbal te maken. De beste professionele gokkers van de wereld hebben immers allemaal een goede strategie waar ze zich aan houden. Dat is immers de manier waarop je kan zorgen dat je winst zo hoog mogelijk wordt. Zo hoog zelfs, dat sommigen van hen er gewoon goed van kunnen leven. Voor veel mensen is dit de ultieme droom. Hoe beter ze het wedden beheersen, hoe dichterbij die droom ook komt. Kennis over strategieën kan je hier dan ook goed bij helpen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Veel verschillende

Als het gaat over voetbal wedstrategieën, dan zijn er een flink aantal. De meeste van die vormen kan je echter direct al achter je laten. Die werken simpelweg niet. Het gaat dan bijvoorbeeld om de bet everything strategie. Dit is wel een hele spannende strategie, want je zet iedere keer alles wat je hebt in. Alleen is het natuurlijk wel zo dat je dan ook alles kwijt bent als je het dan eindelijk een keer fout hebt. Daar heb je natuurlijk niets aan. Toch zijn er ook vormen die wel heel goed werken. Dit is natuurlijk veel interessanter om te bekijken.

Gerelateerde afbeelding

Vast bedrag

Een goede strategie, die eigenlijk door velen niet als strategie wordt gezien, is altijd hetzelfde inzetten. Dit blijkt heel goed te werken. Ongeacht de weddenschap die je doet zet je altijd hetzelfde bedrag in. Uiteindelijk houd je dan over het geheel vaak meer over dan dat je verliest. Je pakt altijd ongeveer gelijke winsten, maar je verliest niet heel vaak. Het is wel belangrijk om hier veel geduld in te hebben. Een beetje hoogte in de winst komt pas tevoorschijn nadat je honderden weddenschappen hebt gedaan. Voor een prof kan dit helpen, voor andere gokkers duurt dit wel erg lang.

Naar verhouding

Nog iets succesvoller is het naar verhouding inzetten. Dit wordt ook wel proportioneel wedden genoemd. Je begint bijvoorbeeld met duizend euro. Je zet honderd euro in, dit is tien procent. Stel dat je wint en dertig euro winst hebt. Dan is je totale bedrag nu 1.030 euro. De volgende weddenschap die je doet doe je weer op tien procent. Dat is dus 103 euro. Zo ga je verder. Zoals je ziet kan je daardoor net iets sneller de winsten binnenhalen die je ook bij het wedden met een vast bedrag binnenhaalt. Je maakt namelijk naar verhouding steeds je inzet iets groter. Wat dus ook steeds een iets grotere winst biedt.