WijWedden

De top bookmakers van Nederland

Wat zijn eigenlijk de top bookmakers die in Nederland actief zijn? Dit hangt natuurlijk van een aantal zaken af. Zo is het bijvoorbeeld eerst belangrijk dat je voor jezelf bepaalt wat jij belangrijk vindt als het om een bookmaker gaat. Zijn dat de bonussen? Is dat het aanbod aan weddenschappen. Of gaat het je vooral om de service. Al dit soort zaken kunnen namelijk van invloed zijn op wat uiteindelijk de top bookmakers zijn. Om daar een idee van te geven is het goed om per vraag te kijken wat de toppers zijn. Dit geeft veel inzicht in de materie.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Groot aanbod

Wanneer je een groot aanbod belangrijk vindt, dan zijn er een aantal top bookmakers in Nederland waar je naar kunt kijken. Daarbij is het bijvoorbeeld ook belangrijk om goed te bekijken wat je bedoelt met het aanbod. Gaat dat bijvoorbeeld alleen om voetbal, maar dan zoveel mogelijk? Of wil je gewoon op veel verschillende soorten sporten wedden? Een bookmaker die in Nederland actief is die hier in ieder geval aan kan voldoen is 1XBet. Dit bedrijf staat er immers om bekend dat vrijwel alles mogelijk is als het aankomt op wedden. Het pakket aan wedstrijden en soorten weddenschappen is zeer groot.

Bookies

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Service

Als het gaat om de service die een bookmaker kan bieden, dan is het altijd interessant als je bijvoorbeeld gewoon in het Nederlands aangesproken wordt. Dit geldt slechts voor een beperkt aantal bookmakers die online actief zijn. Bet777 is echter wel een voorbeeld. Bovendien is er op het gebied van service nog veel meer voordeel. Het storten en opnemen van saldo gaat bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk omdat hier gewoon gebruikelijke methodes zoals iDeal voor gebruikt kunnen worden. Het gaat natuurlijk om de vele weddenschappen, maar de zaken eromheen zijn ook in orde. Dat is natuurlijk ook belangrijk om mee te nemen.

Bookmakers' software under scrutiny

Bonussen

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat een top bookmaker in Nederland wordt bepaald aan de hand van de bonussen die worden uitgekeerd. Dit kan in vele vormen komen. Zo is er bijvoorbeeld de welkomstbonus. Omdat die vrijwel overal wordt uitgekeerd is dan vooral de hoogte van groot belang. Daarnaast zijn er natuurlijk nog heel veel andere soorten bonussen. Niet elke bookmaker doet dit evenveel. Dit is dus een belangrijk middel om je als bookmaker te onderscheiden. Het is ook een belangrijk kenmerk waarop je als klant je keuze kan maken voor een bepaalde aanbieder. Weeg dit daarom dus ook altijd mee.