WijWedden

Stortingsbonussen

Stortingsbonussen zijn precies wat de naam al aangeeft, bonussen die verkregen kunnen worden door het doen van een storting. Dit is anders dan een reloadbonus. Ook die wordt immers vaak bij een storting uitgekeerd. Het verschil zit hem echter in de voorwaarden waaronder de extra geldbedragen gekregen kunnen worden. In het geval van een bonus voor storting is de regeling vaak een stuk ruimer. Dat zorgt ervoor dat er veel meer mensen gebruik kunnen maken van de bonus. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom ze worden uitgekeerd door veel bookmakers. Door de volgende zaken goed uit te zoeken is er veel te krijgen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Afbeeldingsresultaat voor sport bet

Stortingsbonus bij bookmakers

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Geld storten

Stortingsbonussen worden uitgekeerd wanneer een storting wordt gedaan. Dit betekent dus ook dat de bonussen in theorie op elk moment te krijgen zijn. Dit hangt af van de voorwaarden van de specifieke online bookmaker. Er zijn vooral veel stortingsbonussen gekoppeld aan een bepaald bedrag. Wanneer je bijvoorbeeld tien euro op je account stort, dan krijg je er nog eens tien euro van de bookmaker bij. Op die manier heb je dus een dubbel bedrag om in te zetten wanneer je weddenschappen afsluit. Vaak is het zo dat een stortingsbonus meerdere keren te krijgen is. Dit kan dus veel extra opleveren.

Spelen met de bonus

Het grote verschil tussen de stortingsbonussen en vele andere bonussen is dat er meer me gespeeld moet worden. De bookmaker stelt dan de voorwaarde dat je de bonus bijvoorbeeld vijf keer inzet voor hij vrijkomt. Dit betekent dus wel dat je ook regelmatig moet spelen. Het voordeel is wel dat je dan dus flink wat extra geld te pakken kan krijgen als je het slim aanpakt. Je kunt namelijk flinke winsten boeken terwijl je aan het spelen bent. Wanneer je dan uiteindelijk de bonus vrijspeelt heb je de winsten en het bonusgeld te pakken. Dit kan flink oplopen.

Slim spelen

Hoewel het aantrekkelijk is om de stortingsbonussen te maximaliseren, raden veel experts aan om gematigd hiermee om te gaan. De speler is iets in het voordeel wanneer de stortingsbonussen wat meer beperkt zijn. Het wordt dan iets gemakkelijker om het geld vrij te spelen. Het is dan natuurlijk wel heel belangrijk om te bekijken wat de bookmaker precies te bieden heeft. Hier kan immers ook veel van afhangen als het gaat om het maken van de keuze. Elke bookmaker heeft immers zijn eigen regels rondom dit type bonus die gehanteerd worden. Zoek dit dus goed uit.