Logo

Reloadbonus

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Nieuwe spelers krijgen vaak veel bonussen. De reload bonussen zijn echter voor een heel ander type speler of gokker bestemd. Het is immers vaak een klacht van mensen die regelmatig weddenschappen afsluiten dat zijn onvoldoende beloond worden voor hun trouw. Daar is deze bonus een belangrijke factor in. Wanneer je namelijk opnieuw een storting op je account doet, dan legt de bookmaker daar een bedrag bij. Zo word je dus toch beloond voor je trouw en je plezier in het spelen. Hier kan je dus ook flink voordeel van hebben als het gaat om het boeken van goede winsten.

Meer spelen

Natuurlijk is het de bookmaker er ook om te doen dat je als speler vaker weddenschappen blijft afsluiten. Daar zijn de reload bonussen dan ook op gericht. In plaats van het alleen maar opnemen van winsten, is het ook goed om zo nu en dan wat geld op een account te storten. Al is het alleen al om daardoor ook wat extra’s door de bonus op te strijken. Met dat geld kan immers ook weer gespeeld worden. Het is natuurlijk altijd zo dat met elk geld gewonnen kan worden. Dit geldt dus ook voor het geld van de bonus.

Inzetten van de bonus

De reload bonussen worden nog weleens uitgekeerd als steuntje in de rug aan vaste klanten door bookmakers. Wanneer het bijvoorbeeld eens voorkomt dat een speler al zijn geld verliest door een weddenschap, dan wordt deze bonus gebruikt om de speler weer op gang te helpen. Het is dus ook niet zo dat de bonus vaak wordt uitgekeerd. Zo nu en dan, wanneer het nodig lijkt, kan deze worden gekregen. Het is dan natuurlijk wel altijd belangrijk dat het geld dat gekregen is ook wordt ingezet. Dit is immers de manier om de bonus vrij te spelen en uiteindelijk dus ook op te kunnen nemen.

Grote toernooien

Een reload bonus wordt ook vaak gebruikt rondom grote toernooien. Denk dan bijvoorbeeld aan het wereldkampioenschap voetbal, de Tour de France of de Olympische Spelen. Dit zijn allemaal redenen om eens een extra weddenschap te willen afsluiten. Dit betekent dus ook dat er vaker geld op accounts wordt gestort door spelers. Om dit te belonen kan een bookmaker er dan voor kiezen om een bonus als extraatje toe te stoppen. Dit maakt het wedden op wedstrijden in de betreffende toernooien natuurlijk alleen maar nog interessanter. Het is dus altijd interessant om dit in de gaten te houden wanneer je speelt.