Logo

Registreren bij een online bookmaker - hoe werkt dat?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Waarom zou je je registreren bij een bookmaker? Eigenlijk is dat heel simpel. Je hebt er namelijk gewoon heel veel voordeel van als je dit doet. Zo kan je bijvoorbeeld veel gemakkelijker inzetten op alle wedstrijden in allerlei sporten. Dit kan vanaf een account een flink stuk gemakkelijker dan wanneer je los zou willen inzetten. Sterker nog, de meeste bookmakers maken het geeneens mogelijk om in te zetten op wedstrijden als je geen account hebt. Aan de andere kant kan je natuurlijk ook wat terugverwachten voor het maken van een account bij de bookmakers. Zo heeft iedereen er voordeel van.

Saldo bijhouden

Het voordeel van registreren bij een bookmaker is dat het gemakkelijker is om een saldo bij te houden. Wanneer je wilt inzetten op wedstrijden, dan wil je natuurlijk niet steeds eerst moeten internetbankieren om wat geld over te maken. Je wilt het liefst direct aan de slag kunnen gaan. Zeker wanneer je aan het live wedden bent is dit belangrijk. Bovendien wil je er zeker van zijn dat je winsten ook echt bij jou terechtkomen. Daarom is registreren bij een bookmaker altijd aan te raden. Zeker wanneer het om geldzaken gaat heb je dan immers alles veel gemakkelijker in eigen hand.

Account registreren

Top 5 bookmakers

0 1

Jacks.nl Casino & Sports

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

0 3

Toto

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

Bonussen krijgen

Als je je dan toch gaat registreren bij een bookmaker, dan kan je ook direct genieten van allerlei voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de welkomstbonus. Die krijg je alleen maar omdat je een account hebt gemaakt bij een bookmaker. Dit is extra geld om in te zetten op alle wedstrijden waar jij op wilt inzetten. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Alleen al daarom is het goed om te kijken waar je een goede deal kunt maken. De bonussen kunnen bijvoorbeeld nog wel eens verschillen. Dit is dus het uitzoeken waard als je gaat beginnen met wedden op wedstrijden.

Afbeeldingsresultaat voor bookmaker

Wettelijke zaken

Registreren bij een bookmaker doe je ook omdat het wettelijk wat belangrijke punten dichttimmert. Het is immers zo dat de online wedkantoren zich ook aan allerlei wetten hebben te houden. Vaak zijn dit de wetten van de landen waarin ze actief zijn, maar altijd zijn het ook de wetten van de landen waarin ze gevestigd zijn. Om die reden moet bijvoorbeeld bekend zijn wie er inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen dat het minderjarigen betreft en dergelijke. De informatie die je verstrekt zorgt er dus simpelweg voor dat je mee mag doen. Dit is dus wel belangrijk om even goed te doen.