WijWedden

No deposit bonus

Eén van de favoriete bonussen van heel veel spelers is de no deposit bonus. Dit is een bonus waarvoor geen enkele storting gedaan hoeft te worden. Het komt dus eigenlijk gewoon neer op het krijgen van gratis geld. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is niet het geval. Het is echt geld van de bookmaker dat je mag gebruiken om te gokken. Wel zitten er een aantal voorwaarden aan verbonden. Het is belangrijk om te weten hoe je dit moet doen. Aan de hand daarvan kan je namelijk zorgen dat je de no deposit bonus optimaal gebruikt.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Spelen met de no deposit bonus

Het belangrijkste om te weten als het gaat om de no deposit bonus, is dat hij direct in te zetten is. Er is eigenlijk geen verdere voorwaarde. Er hoeft geen storting te worden gedaan bijvoorbeeld. Ook kan hij op verschillende momenten worden gegeven. Dit hangt van de bookmaker af. Sommige gebruiken de bonus als een welkomstgift. Andere bookmakers geven de bonus ook zo nu en dan zomaar. De hoogte van de bonus is vaak wel wat beperkter. Hij is dan bijvoorbeeld tussen de tien en twintig euro groot. Dat neemt niet weg dat het genoeg kan zijn om mee te winnen.

Populaire bonussen

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Gebruiken om in te zetten

Het is wel belangrijk om te beseffen dat de no deposit bonus altijd gebruikt moet worden om in te zetten. Het is niet zo dat je het geld op je account gestort krijgt en dat je dit direct als winst uitgekeerd krijgt. Het is eerst de bedoeling dat de bonus wordt ingezet op een weddenschap. Bij winst wordt dan het geld van de bonus en het geld van de winst uitgekeerd. Daarna wordt het wel mogelijk om dit van een account op te nemen. Dit is wel belangrijk om te beseffen als je gaat spelen.

De beste bonus zoeken

Wanneer het gaat om de no deposit bonus, dan is het altijd om de beste mogelijkheden te vinden. Het gaat dan bijvoorbeeld om eerdergenoemde zaken zoals de mogelijkheid om te laten uitkeren. Ook de hoogte van de bonus kan hierin meespelen. Door goed te vergelijken kan je erachter komen wat de beste optie is. Dit maakt het wedden, en vooral het winnen, natuurlijk een flink stuk aantrekkelijker. Alleen al om die reden is het interessant om voldoende aandacht aan deze vorm van bonussen te schenken. Ook de mogelijkheden om in te zetten op verschillende soorten weddenschappen zijn belangrijk.