WijWedden

Live wedden, inzetten op live wedstrijden

Live voetbal wedden is een vorm van gokken die in recente jaren steeds populairder is geworden. Het maakt wedstrijden namelijk een flink stuk leuker om te volgen. Dit komt vooral omdat live wedden tot bijna de laatste seconde van de wedstrijd kan worden gedaan. Dit is dus een hele andere vorm dan de gebruikelijke vorm van wedden die je misschien gewend bent. Het vergt dus ook enigszins een andere tactiek. Dat neemt niet weg dat je er een leuke winst aan kunt overhouden als je het goed aanpakt. Dat gaat vooral om de wedstrijden die je hiervoor uitkiest.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Wedstrijden kiezen

Live voetbal wedden kan je op steeds meer wedstrijden doen. Of dit nu een wedstrijd in de Nederlandse competitie is, of juist een buitenlandse competitie, of zelfs de Champions League, het is allemaal mogelijk. Het komt erop neer dat je de wedstrijd die je op dat moment aan het kijken bent kunt voorzien van een extra tintje omdat je er bij je bookmaker geld op kunt inzetten. Dit is dan vaak ook het beste criterium als je gaat kiezen. Je ziet dan namelijk wat er gebeurt op het veld terwijl je inzet. Dit is een hele veilige methode om te gokken.

Bookmakers voor live-betting

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Tactiek volgen

Het is wel belangrijk bij het live voetbal wedden dat je een slimme tactiek volgt. Je kunt namelijk flinke winsten boeken, maar dat doe je niet door roekeloos te werk te gaan. Zoals ook voor het gewone wedden geldt, is het ook voor wedden op live wedstrijden zo dat je wel voldoende kennis en inzicht moet hebben om zeker te zijn dat je het bij het juiste eind hebt. Soms is het bijvoorbeeld een stuk verstandiger om op de lagere odds in te zetten. Die zijn namelijk gebaseerd op wat er tot dat moment in de wedstrijd is gebeurd. Een team is dus niet zomaar de favoriet.

Extra service

Een groot voordeel van live voetbal wedden is dat dit vaak met extra service komt. Zo kan je bijvoorbeeld meer winnen omdat er bonussen op worden uitgekeerd. Wat ook weleens wil gebeuren is dat er zekerheden worden geboden door bookmakers. Wanneer dan alles toch nog fout gaat, door een hele late goal bijvoorbeeld, dan win je dus niets, maar verlies je ook niets. Je mag dan bijvoorbeeld je inzet opnieuw gebruiken. Zo is live wedden dus voor veel mensen een goede manier om leuk te kunnen wedden op voetbalwedstrijden. Maak hier dus ook gebruik van wanneer een bookmaker dit aanbiedt.