Logo

Razend populair: Live inzetten op Max Verstappen

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Live wedden op Max Verstappen is in recente jaren heel populair geworden. De Nederlandse coureur in de Formule 1 heeft de sport naar een heel nieuw niveau getild. Inzetten op wat hij gaat presteren maakt het volgen van de wedstrijden alleen maar leuker. Vooral ook omdat er een flink aantal mogelijkheden zijn op dit gebied. Het is dan wel belangrijk dat je een aantal zaken goed op orde hebt voor je daadwerkelijk met het inzetten begint. Je wilt immers je winstkansen natuurlijk wel zo groot mogelijk maken. Let daarom op de volgende zaken om zeker te zijn.

Een bookmaker zoeken

Begin altijd met het zoeken naar een goede bookmaker. Tegenwoordig is het zo dat live wedden op Max Verstappen overal wel gedaan kan worden. Het gaat er dan vooral dus om dat je een bookmaker erbij zoekt waar je je goed bij voelt. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van zaken zoals de extra service die geboden wordt. Denk aan bonussen of andere extra’s die worden gegeven door het betreffende wedkantoor. Als je meer kan winnen met je gok op de Nederlander, dan is dat natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Begin hier dus altijd mee als je wilt inzetten.

Kies een bookmaker

Top 5 bookmakers

0 1

Jacks.nl Casino & Sports

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

0 3

Toto

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

Wedden op winst

Live wedden op Max Verstappen kan je bijvoorbeeld doen als het gaat om wedstrijdwinst. Dit is gemakkelijk wanneer hij vooraan rijdt in de race. Meestal is de kans dan immers groot dat hij het ook gaat redden. Het kan echter nog spannender zijn als je op winst voor Verstappen wedt op het moment dat hij nog niet vooraan rijdt. Het kan best zijn dat jij al ziet aankomen dat hij nog mensen gaat inhalen. Dan kan je daar dus je voordeel mee doen op het moment dat hij nog niet op kop rijdt. Dan zijn de odds immers vaak nog wat hoger. Daarnaast kan je nog wedden op welke coureur de snelste ronde in de race rijdt? Is Verstappen het hele veld te slim af?

Onderlinge duels

Ook kan je vaak live wedden op Max Verstappen in onderlinge duels. Dit noemen ze ook wel head to head. Je kiest dan twee coureurs, waarvan Max Verstappen er dan dus één is. Je gaat kiest dan wie van deze twee de beste prestatie gaat leveren. Dit kan ook tijdens de wedstrijd heel leuk zijn om live te wedden. Gaat de één de ander nog inhalen? Dat maakt het natuurlijk spannend tot het allerlaatste moment. Het kan je bovendien ook nog eens leuke wedstrijden tot het laatste moment hebt. Het gaat namelijk om veel meer dan alleen maar wie het eerst bij de finish is.