WijWedden

Gratis cash bij online wedden

Als het gaat om gratis cash bij online wedden, dan gaat het vaak over het krijgen van goede bonussen. Hoe je geen tegenprestatie te leveren voor de bonus, dan kan je spreken van gratis cash. Een voorbeeld hiervan is het krijgen van welkomstbonussen. Je krijgt dan gratis geld van de bookmaker om mee te wedden. Als je ermee speelt en je wint, dan mag je het geld houden. Zonder dat het je iets heeft hoeven kosten. Natuurlijk is dit een bekende vorm. Daarnaast zijn er ook nog andere manieren waarop je aan gratis cash kunt komen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Bonus zonder storten

De vormen van gratis cash bij online wedden komen eigenlijk allemaal neer op een no deposit bonus. Dit betekent dat je niet hoeft te storten, maar wel een bonus krijgt. Je krijgt dan eigenlijk zomaar geld van de bookmaker. Het is wel belangrijk om te weten dat deze bonus altijd speelgeld betreft. Het is dus wel gratis cash, maar je moet het wel echt inzetten om mee te wedden. Wanneer je dit doet, dan kan je op enig moment het geld vrij laten komen. Je hebt dan dus mogelijk je winst in handen, maar ook nog eens het geld van de bonus. Extra winnen dus.

Gratis bookmaker bonussen

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Afbeeldingsresultaat voor free cash casinoEen gratis gok

Indirect kan je een gratis gok ook als gratis cash bij online wedden zien. Het is dan wel belangrijk dat je eerst wat wint met je gok. Je hebt dus geen geld in handen en ook niet op je account, maar het kost je niets om de weddenschap te plaatsen. Wanneer je de weddenschap wint, dan kan je wel de winst uitgekeerd krijgen. Zo kom je dus aan het gratis geld dat bij deze vorm van wedden hoort. De gratis gok wordt soms ook zomaar uitgegeven, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dit maakt het een fijne manier om gemakkelijk ook eens te kunnen gokken.

Tegenprestatie

Hoewel gratis cash bij online wedden altijd gekregen kan worden zonder dat je bijvoorbeeld hoeft te storten, kan het wel vaak zo zijn dat een andere tegenprestatie wordt verwacht. Je moet bijvoorbeeld een aantal maal het geld hebben ingezet voor het vrijkomt. Het is dus altijd verstandig om even goed te bekijken wat precies de voorwaarden zijn die de bookmaker stelt aan het gratis geld. Vaak zijn dit hele simpele dingen. Je moet er bijvoorbeeld wel mee gokken. Dit is natuurlijk geen enkel probleem, want dat was natuurlijk vanzelf al het plan.