WijWedden

Gratis bonus bij bookmakers

Is er iets lekkerder dan spelen met gratis geld? Een gratis bonus bij bookmakers is dus altijd mooi meegenomen. Die kan in een aantal vormen komen. De bekendste daarvan is de bonus die wordt uitgekeerd wanneer een speler pas net begonnen is. Dit wordt ook wel de welkomstbonus genoemd. Je hoeft dan nog niets te hebben gedaan om toch alvast een geldbedrag van de bookmaker te krijgen om mee te spelen. Er zijn echter ook nog een aantal andere vormen van bonussen die jou als speler niets hoeven te kosten. Het is belangrijk om te weten hoe dit werkt.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De gratis weddenschap

Een vorm van een gratis bonus bij bookmakers die wordt aangeboden is de gratis weddenschap. Dit is de manier waarbij je als liefhebber in kunt zetten op een specifieke weddenschap, zonder dat het je eigen geld van je account hoeft te kosten. Dit is te vergelijken met de gratis spins die in veel online casino’s wordt gegeven. Je krijgt een kans om extra te spelen. Win je de weddenschap, dan pak je de winst. Verlies je de weddenschap, dan heeft het je helemaal niets gekost. Dit is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Deze bonus kan ook voor bestaande spelers gelden.

Claim je gratis bonus

Bookmaker Naam Actie
Tipbet     AANRADER! Tipbet €100 bonus - 100% verdubbeling
NetBet     AANRADER! NetBet €50 bonus bij eerste storting
Mybet Mybet €100 bij eerste storting
Bet-at-home Bet-at-home Geen actie bekend
Interwetten Interwetten Geen actie bekend

Afbeeldingsresultaat voor sport bet

De cashback bonus

Een derde vorm van een gratis bonus bij bookmakers is die van de cashback bonus. Deze komt in veel verschillende vormen. Een bekende vorm is die van voetbalwedstrijden. Daarbij wordt de weddenschap afgesloten op negentig minuten. Heb je na precies negentig minuten gelijk, maar valt er nog een goal in de blessuretijd, dan wint niemand. Je hebt het weliswaar fout, maar de bookmaker wil dan niet op deze manier van je winnen. Daarom krijg je dan je geld terug zonder schade. Er zijn een flink aantal van deze weddenschappen af te sluiten. Sommige worden zelfs specifiek zo ingericht.

Flink gebruikmaken

Het is altijd verstandig om flink gebruik te maken van elke vorm van gratis bonus bij bookmakers. Dat begint dus al met de welkomstbonus. Pak daarna altijd kansen als het gaat om cashback bonussen. Dit is immers de mogelijkheid om flink te gokken met slechts beperkt risico. Daardoor wordt het een stuk aantrekkelijker om meer te spelen. Je kunt namelijk eens wat vaker inzetten op de wat betere odds. Dit zorgt ervoor dat je dus ook groter kunt winnen wanneer je het bij het juiste eind hebt. Dit is erg belangrijk om in het oog te houden als speler.