WijWedden

Account aanmaken

Wil je gaan wedden bij een bookmaker? Dan is een account maken een noodzakelijke stap. Dit hoeft niet heel erg moeilijk te zijn. Bovendien kan je er direct al voordeel van hebben als je een account gaat aanmaken. Wie namelijk inzet bij bookmakers waar een lidmaatschap is afgesloten, kan allerlei bonussen en dergelijke verwachten. Alleen al om die reden is het aanmaken aan te raden. Let wel op een aantal zaken voordat je hieraan begint. Wanneer je eerst een klein vooronderzoek naar de verschillende opties hebt gedaan, dan kan je een goede keuze maken voor een bookmaker die bij je past.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

Informatie verstrekken

Een account maken kan in het begin misschien een beetje intimiderend lijken. Je moet immers allerlei informatie verstrekken. Dit is echter wel belangrijk. Bookmakers moeten immers ook aan allerlei wetten voldoen. Niet alleen in Nederland, maar juist ook in andere landen. Vaak zijn zij over de grens gevestigd. Daarom is het belangrijk dat ze de zaken goed op orde hebben. De informatie die je geeft gaat dan ook niet direct de hele wereld over. Dit is wel belangrijk om te weten. Je hoeft je hier immers niet door te laten tegenhouden. Zeker ook omdat er allerlei voordelen zitten aan het maken.

Afbeeldingsresultaat voor predict football

Bonussen krijgen

Het grote voordeel van een account maken is dat je direct ook extra’s kunt gaan krijgen. Dat begint bijvoorbeeld vaak al met het krijgen van een bonus bij binnenkomst. Dit wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Dit zijn vaak wat extra euro’s die je kunt gebruiken om in te zetten op allerlei wedstrijden van je keuze. Zo kan je dus direct een vliegende start maken. Bonussen komen ook vaker voor. Het is niet alleen maar zo dat je bij je eerste beurt een bonus krijgt en daarna niet meer. Dit is dus interessant om mee te nemen in je overweging om te wedden.

Saldo bewaren

Er is tot slot nog een andere belangrijke reden om een account maken serieus te nemen. Je moet immers ook ergens je financiële middelen kwijt. Het geld waar je mee inzet op je weddenschappen bijvoorbeeld. Ook het geld dat je wint moet natuurlijk ergens worden gestort. Dit is waar jouw account dus een belangrijke rol speelt. Je hebt hier altijd een actueel saldo staan. Dit is een stuk gemakkelijker da de hele tijd heen en weer moeten storten vanaf een bank. Dat maakt het nog eens extra slim om een bookmaker te zoeken die bij je past en daar een account te maken.