Logo

Live voetbal wedden: live kijken en inzetten op voetbal

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Op live voetbal wedden is een populaire variant in het voetbalwedden. Het voetbalwedden zelf is op het internet aan het groeien, vooral omdat steeds meer mensen zoeken naar een leuke manier om weddenschappen aan te gaan op het gebied van sport. Voetbal behoort wereldwijd tot de meest populaire sporten en het is dan ook niet vreemd dat het wedden op voetbal ook geliefd is. Er zijn diverse mogelijkheden in het voetbalwedden, waaronder ook live voetbal wedden.

Live voetbal wedden groeit sneller

Wanneer we de groei in interesse vergelijken tussen dat van voetbalwedden en dat van live voetbal wedden, dan zien we dat voetbalwedden op dit moment nog populairder is, maar dat live voetbal wedden sneller groeit als het gaat om de populariteit. Het zou dus zomaar kunnen dat live voetbal wedden op den duur populairder wordt dan het gewone voetbalwedden. Toch zijn er ook meer dan voldoende mensen die het wedden tijdens een live wedstrijd te spannend vinden, of hier te zenuwachtig van raken, dan gewoon voetbalwedden een betere optie is.

Zoek je een betrouwbare site voor Livescores, bezoek dan FootballCritic.com (LiveScores)

Top 5 bookmakers

0 1

Toto

Visa
Mastercard
iDeal

Live wedden

0 2

Bet365

Live wedden

0 3

Jacks.nl Casino & Sports

Visa
Mastercard
iDeal

Live wedden

Het verschil tussen voetbalwedden en live voetbal wedden

Bij voetbalwedden kan je wedden op de winst van een bepaald team, op het aantal goals of bijvoorbeeld op scorende spelers en aantal gele en rode kaarten die zullen worden uitgegeven. Je kan het zo makkelijk houden, of zo moeilijk maken, als je zelf wilt. Je legt je weddenschappen vast voorafgaande aan de wedstrijden en je kan de weddenschappen niet meer aanpassen of intrekken als de wedstrijden al van start zijn gegaan. Bij live voetbal wedden is het juist andersom. Hierbij is het de bedoeling dat je nog weddenschappen plaatst als de wedstrijd al is begonnen. Je kan dus naar de wedstrijd kijken en tegelijkertijd weddenschappen plaatsen over het verloop van het spel.

Aankomende wedstrijden 

Live wedden op een Eredivisie club lijkt als Nederlander het meest voor de hand liggend. Maar niets is minder waar. Van alle internationale competities heb je waarschijnlijk de meeste vooroordelen over de Nederlandse ploegen. Daardoor kan het zijn dat je onbewust tijdens een live wedstrijd voor een bepaalde ploeg bent, terwijl je als neutrale better eigenlijk gewoon moet kijken naar de winkansen. Wil je de wedstrijden simpelweg spannender maken? Dan is inzetten op de Eredivisie een aanrader. Nog nooit waren de laatste minuten van een wedstrijd zo spannend!

De Premier League is de grootste competitie ter wereld en bevat eigenlijk alle aspecten die je wilt bij het live wedden. Bij de Nederlandse competities zijn er bepaalde stricte voorwaarden waar je wél en niet op mag inzetten. In Engeland is deze markt een stuk ruimer, wat mede komt doordat Engeland een gigantische gokmarkt heeft. Geen één land waarbij live wedden zo ver is uitgewerkt, als daar.

Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid: de Spaanse competitie kent misschien wel de beste clubs ter wereld. De top van de competitie wordt vaak gevormd door de traditionele top drie, maar de club op de top 3 na zijn echter wel enorm interessant qua noteringen. Juist omdat de clubs vaak zo dicht op elkaar zitten. Ga je toch inzetten op een ploeg uit de top drie, dan is het tegen de kleine ploegen leuk om de focus te verleggen op het aantal doelpunten, overtredingen of een knieperig doelpuntje van Griezman in de laatste minuut.

Spanje en Duitsland lijken wat dat betreft al jaren veel op elkaar. Het oppermachtige Bayern Munchen maakt al velen jaren de dienst uit met als Dortmund de sterkere best of the rest. Maar daar lijkt - voorzichtig gezegd - af en toe verandering in te komen. Zo stond Bayern Munchen in de laatste maand van 2019 nog vierde, en Dortmund vijfde, door de opmars van ambitieuze ploegen zoals RB Leipzig. Live inzetten op de duitse competitie is echter altijd spannend: de middenmoters zijn enorm aan elkaar gewaagd.

Wat voor weddenschapen zijn er voor live voetbal wedden?

Als het gaat om live voetbal wedden, dan heb je diverse mogelijkheden. Er komen ook steeds meer mogelijkheden voor weddenschappen bij, vooral omdat dit soort weddenschappen aan populariteit wint. Je kan met live voetbal wedden bijvoorbeeld inzetten op wie de eerstvolgende goal gaat maken, op wie de eerste helft voor staat of op wie de wedstrijd uiteindelijk zal gaan winnen.

Live inzetten op de doelpuntenmaker

Live inzetten op een gele- of rode kaart

Je kan ook voorspellen welke speler er het eerst zal gaan scoren of aan welk team er als eerst een gele of rode kaart zal worden gegeven. De mogelijkheden zijn bijzonder breed, en dat maakt het natuurlijk alleen maar leuker. Je gaat toch anders naar de live wedstrijd kijken.

Een nóg spannendere wedstrijd

Live voetbal wedden maakt de wedstrijd natuurlijk nóg spannender. Als je al een weddenschap hebt geplaatst voorafgaande aan de wedstrijd, met gewoon voetbalwedden, dan kan je niet anders dan naar de wedstrijd kijken en afwachten of je voorspelling goed is of niet. Je kunt er niets meer aan veranderen, ook niet als je tijdens de wedstrijd al ziet dat je voorspelling hoogstwaarschijnlijk niet juist is geweest.

Met live voetbal wedden kan je tijdens de wedstrijd nog diverse weddenschappen afsluiten, aan de hand van het spelverloop. Als je vooraf een weddenschap hebt geplaatst, dan is de lol eraf als al snel duidelijk wordt dat je het goed hebt voorspeld, of juist niet, maar met live voetbal wedden blijft het spannend tot de laatste minuut. Dit maakt live voetbal wedden voor veel mensen aantrekkelijker dan gewoon voetbalwedden.

Inspelen op het spelverloop

Met live voetbal wedden, ook wel live betting genoemd, kan je natuurlijk voortdurend je strategie op het spel aanpassen. De ervaren voetbalwedder heeft goed onderzoek gedaan naar de wedstrijd, naar het stadion, naar de spelers, naar de scheidsrechten enzovoorts. Op basis hiervan doet een wedder een voorspelling. Deze is al goed onderbouwd door het gevoerde onderzoek, maar dan gebeurt er iets tijdens de wedstrijd dat ervoor zorgt dat het hele spel verandert. Denk aan het geblesseerd raken van de topscorer of bijvoorbeeld aan het uitgeven van een rode kaart. Dit soort zaken kan vooraf niet worden ingecalculeerd, maar juist dit soort zaken kunnen wel zorgen voor een compleet andere uitslag. Dit is het mooie van live voetbal wedden. Je kan tijdens de wedstrijd je strategie bijschaven. Raakt de topscorer in de twaalfde minuut in die mate geblesseerd dat deze niet terug kan keren op het veld? Dan kan je je berekeningen voor je weddenschappen hier direct op aanpassen. Dit is met gewoon voetbalwedden natuurlijk niet meer mogelijk. Als je een weddenschap hebt vastgelegd met regulier voetbalwedden, dan hoef je de wedstrijd eigenlijk niet eens te volgen. Met live voetbal wedden is dit natuurlijk wel de bedoeling. Het is de bedoeling dat je de wedstrijd optimaal ervaart, zodat je zelf je kansen kan verbeteren.

TOTO voorspellingen Johan Derksen

Zitten er ook nadelen aan live voetbal wedden?

Een nadeel kan zijn dat je te maken hebt met een vertraagde stream als je de voetbalwedstrijd kijkt via het internet. Met live voetbal wedden moet je op ieder moment kunnen plaatsen. Voel je een doelpunt aankomen? Dan wil je dit direct plaatsen. Als dan blijkt dat de stream vertraagd is, en je dus niet helemaal live kijkt maar met een seconde of drie vertraging, dan kan er al gescoord zijn voordat jij je bet hebt geplaatst. Dit kan er zelfs voor zorgen dat je je inleg gewoon verloren hebt. Het is daarom belangrijk om altijd heel zeker te stellen dat je echt 100% live kijkt, zonder vertragingen. Een ander nadeel kan zijn dat het live voetbal wedden gewoon net even te spannend is. Veel mensen zoeken de spanning op met voetbalwedden, maar de opwinding tijdens de wedstrijd kan door het live voetbal wedden te hoog oplopen, waardoor het niet leuk meer is. Of dit ook voor jou geldt, dat kan je natuurlijk enkel ontdekken door het eens te proberen.

Streams van bookmakers

Diverse bookmakers bieden live voetbal wedden aan en tonen hierbij zelf ook een live stream. Als je zeker wilt weten dat je niet in de problemen komt door een vertraging in de stream, dan kan je de stream van de bookmaker zelf volgen. Het is namelijk zo dat de stream door de bookmaker herstelt wordt wanneer er vertraging optreedt. Zo loop je geen risico dat je geld kwijt raakt door een vertraagde stream.