WijWedden

Gratis live streams

Live voetbalweddenschappen met streams

Gratis live streams: Online voetbal kijken bij bookmakers

Gratis live streams zijn natuurlijk ideaal bij het voetbalwedden. Zeker als je doet aan live betting is het uiteraard wel zo prettig om de wedstrijd ook volledig live te kunnen volgen. Zo weet je zeker dat je niet te laat bent met het plaatsen van een nieuwe weddenschap tijdens de wedstrijd. Live betting neemt toe aan populariteit en dit betekent natuurlijk ook dat het aantal mogelijkheden tot het gebruik maken van gratis live streams toeneemt. Als je gratis live streams wilt bekijken, dan kun je ook bij diverse bookmakers terecht. Pas wel op dat je niet terecht komt op illegale sites. Dit is ten eerste illegale en bovendien heb je kans op virussen.

Bookmaker Netbet is uitgeroepen tot beste online bookmaker en geeft €50 bonus met kortingscode WELCOME50.

Maak hier een account en claim tot 50 euro stortingsbonus!

De meest uiteenlopende gratis live streams

Zoals gezegd komen er steeds meer gratis live streams bij, en dit is natuurlijk ideaal voor voetbalwedders. Wel moeten we eerlijk zeggen dat lang niet alle gratis live streams goed zijn. Zo gebeurt het vaak dat er op een gratis live stream commentaar is in een andere taal dan Nederlands, en ook gebeurt het vaak dat de gratis live streams eigenlijk een live kopie is. Veel websites die willen meeliften op het succes van live streams geven namelijk live streams weer die zij zelf als het ware kopiëren van een betaalde live stream. Natuurlijk is het nog steeds wel live, maar omdat het niet van de website zelf is, is de beeldkwaliteit vaak aan de wat slechte kant. Als je wilt genieten van helder beeld en gewoon Nederlands commentaar, dan kun je het beste kiezen voor een live stream van een bekende bookmaker, zoals bijvoorbeeld Unibet.

Streams bij bookmakers

Waarom voetbal kijken op gratis live streams?

Er zijn natuurlijk mogelijkheden om op je eigen televisie live voetbal te kijken, bijvoorbeeld via de zenders Sport1 en Eredivisie Live. Helaas worden er steeds minder voetbalwedstrijden live uitgezonden op zenders die iedereen gewoon standaard in het pakket heeft zitten en een extra abonnement om voetbal live te kunnen kijken is vaak prijzig. Zonde, want je wilt natuurlijk ook niet alles missen, zeker niet als je aan voetbalwedden en / of live betting doet. Als je live voetbal kijkt via een live stream, dan hoef je geen extra abonnement bij je provider af te sluiten, maar kun je de wedstrijd gewoon live volgen via de stream. Je kan zelf een keuze maken uit de beschikbare live streams voor voetbal.

Welke wedstrijden zijn met een gratis live stream te bekijken?

De meest uiteenlopende wedstrijden zijn te bekijken via een gratis live stream. Denk aan voetbaltoernooien zoals de Europa League, de Champions League, het EK, het WK en de bekerwedstrijden, maar natuurlijk ook alle wedstrijden uit de Serie A, de Primera Division, de Bundesliga, de Eredivisie en de Premier League.

Waar moet ik op letten?

Bij het uitkiezen van een gratis live stream is het vooral goed om te kijken naar de kwaliteit en natuurlijk naar de garantie dat het wel echt volledig live is. Het is vanzelfsprekend dat iedere aanbieder van gratis live streams zal aangeven dat je kiest voor de hoogste kwaliteit. Geen enkele website zal toegeven dat het ontbreekt aan kwaliteit, of bijvoorbeeld aan de juiste taal. Het is daarom altijd goed om even van tevoren naar de ervaringen met de betreffende gratis live stream te zoeken via de zoekmachine.

Live streams

Wil je een wedstrijd bekijken vandaag via een bookmaker? Dan hebben wij een lijstje samengesteld met de beste bookmakers voor deze streams. De streams zijn allemaal gratis, en de meeste van onderstaande bieden vrijwel alle competities aan.

Aanrader: Bwin: Meer dan 1.000 live sport streams per maand

Alternatief: Unibet: Groot aanbod via het zogenaamde Unibet TV

Betfair: Groot aanbod aan streams door de bookmaker met de beste noteringen

WilliamHill: Een selectief aanbod met veel sporten maar zonder de grootste competities