Logo

Risicoloos rondspelen

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Als je een nieuw account aanmaakt bij bookmakers krijg je vaak een bonus. Die bonus kun je echter niet gelijk laten uitbetalen: bookmakers willen eerst dat je het bedrag een aantal keer rond speelt. Logisch vanuit bookmakers oogpunt, want zo voorkomen ze dat iedereen zich registreert om even wat geld op te halen. Maar het kan wel degelijk! In dit artikel leggen we je uit hoe je via een omweg risicoloos het bedrag kan rondspelen en vervolgens uitbetalen.

'Gratis geld', zo zou je het kunnen noemen. Toch vergt de uitvoering van deze methode wel wat tijd en uitzoekwerk. Zit je daar niet op te wachten, dan is de methode niets voor jou. Heb je nog geen account bij meerdere bookmakers, dan adviseren we je uiteraad alsnog wel aanspraak te doen op de bonus. Dan maar gewoon rondspelen met een dosis voetbalkennis en wat geluk! Voor een overzicht van alle bookmakers en de bijhorende bonussen kun je terecht in onze overzichten met bookmakers.

Beste bookmakers

Top 5 bookmakers

0 1

Jacks.nl Casino & Sports

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

0 3

Toto

Visa
Mastercard
iDeal

Alg. ranking

Met risicoloos rondspelen gaan we ervoor zorgen dat je het bonus bedrag niet kan verliezen.  Dat gaan we doen door het volledige bedrag in te zetten op een uitkomst. Bij een andere partij gaan we tégen die uitkomst inzetten. Dat kan bij een zogenaamde 'betting exchange'. Dat is een platform waarbij je niet gokt tegen een bookmaker. Je speelt dan indirect tegen andere gokkers over de hele wereld. Bij zo'n exchange kun je zogenaamd 'backen' en 'layen'. Dat houdt in dat je kan inzetten tegen of voor een weddenschap. 

Bij een “back” weddenschap plaats je een weddenschap voor een bepaalde uitkomst. Je wed bijvoorbeeld dat Ajax wint en als Ajax dan wint, krijg je de inzet incl. winst uitgekeerd. Ga je echter een "Lay" weddenschap afsluiten dan zet je in tegen een bepaalde uitkomst. Je bent zelf in dat geval een soort bookmaker: Je kan weddenschappen aan anderen aanbieden en je kan zelf de noteringen bepalen.

Een betting exchange heeft zo zijn nadelen en heeft niet onze voorkeur boven bookmakers. Toch zullen we er wel even één moeten gebruiken voor de uitvoer van dit trucje. Een veelgebruikte en betrouwbare exchange waar je een account kan aanmaken is Betfair. We adviseren je even te verdiepen in de speelwijze bij zo'n exchange. Het is simpel, maar je moet de werking ervan wel even snappen.

Risicoloos vrijspelen van je bonus bedrag

In dit voorbeeld gaan we de gratis €50 bonus bij Bwin claimen; als je daar nog geen account hebt, kun je dat hier aanmaken. Bij Bwin storten we bijvoorbeeld 50 euro, waarbij we van Bwin nog eens 50 euro extra krijgen. We hebben nu dus een saldo van 100 euro. Deze 100 euro plaatsen we bijvoorbeeld op een wedstrijd van Ajax (notering: 2.00) waarbij we denken dat de Amsterdammers zullen winnen. Bij Betfair Layen we die weddenschap voor 100 euro, ook voor een notering van 2.00.

Kijken we naar de mogelijkheden, dan zijn er twee opties. Stel dat het goed is, dan is je saldo op Bwin 200 euro: ofterwijl 100 euro winst. Automatisch betekend dat uiteraad dat je weddenschap bij Betfair verloren is gegaan. Je saldo is dus opgeteld exact hetzelfde. In de voorwaarden staat dat we -bijvoorbeeld- het bedrag zes keer moesten rond spelen. (6x50 = 300 euro). Inmiddels hebben we 100 euro rondgespeeld, waarbij er nog 200 open staat. Als we de 200 euro die we nu op de bank hebben staan weer inzetten volgens dezelfde methode, hebben we risicoloos 50 euro verdient!

Verlies je echter bij Bwin en win je bij Betfair; dan ben je in één keer klaar. Je saldo bij Bwin is dan nul, maar het saldo bij Betfair staat op 100 euro. Die kun je gewooon gelijk laten uitbetalen. Je hoopt dus voor het gemak dat je wint via Betfair; dat gaat wat sneller.

Houd rekening met het volgende:

- Belangrijkst: Let goed op de bonus voorwaarden. Het zou zonde zijn als je geld verliest doordat je de voorwaarden niet goed hebt doorgelezen. Hier gaan velen de fout in.

- De notering bij Betfair is niet je daadwerkelijke winst. Betfair rekent 5% comissie. Zorg dus voor wat hogere noteringen bij de bookmakers.

Belangrijk

In theorie is de truc wat makkelijker dan in de praktijk. Op Betfair zul je zien dat de noteringen gemiddeld wat hoger zijn dan bij een bookmaker. Je zult dus goed op zoek moeten naar een aantal noteringen waarbij de bookmaker hoger zit.