Logo
nieuws

'Schreuder heeft nieuwe club en gaat na Ajax buitenlands avontuur aan'


Alfred Schreuder heeft een nieuwe club gevonden. De coach zat na zijn vertrek bij Ajax zonder club, maar heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De geboren Barnevelder vertrekt naar Al Ain in de Verenigde Arabaische Emiraten.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat meldt 1908.nl, waarna ook Voetbal International met de berichtgeving naar buiten is gekomen. Schreuder werd in januari ontslagen door Ajax wegens de zeer teleurstellende resultaten bij de Amsterdamse club. Vervolgens werd de coach nog in verband gebracht met Leeds United en Olympiakos, maar van een overstap naar die clubs kwam het niet. Nu heeft Schreuder wel weer een club gevonden.

Recordkampioen

De stap naar de Verenigde Arabische Emiraten is wel een opmerkelijke, maar Schreuder gaat met Al Ain wel meedoen om de prijzen. De club staat momenteel namelijk op een tweede plek en is een van de grootste clubs in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is de recordkampioen van dat land, dus er staat ook wat druk op voor de nieuwe trainer.

Jongste broer mee

Het is volgens het Algemeen Dagblad de bedoeling dat Schreuder zijn jongste broer mee zal nemen, Bart Schreuder. Hij is momenteel trainer bij SDV Barneveld in het Nederlandse amateurvoetbal, maar heeft daar deze week zijn vertrek aangekonigd.