Logo
nieuws

Feyenoord wil vijf keer zo veel voor Slot als Ajax voor Ten Hag kreeg


Arne Slot gaat woensdag in gesprek met Feyenoord om zijn toekomst te bespreken. De succesvolle oefenmeester staat in de concrete belangstelling van het Engelse Tottenham Hotspur, dat wel diep in de buidel zal moeten tasten om Slot los te weken in Rotterdam-Zuid.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat meldt The Daily Mail althans. Volgens het Britse medium zouden Feyenoord en de Londense club nu steeds meer in de buurt van een akkoord komen. Toch moeten de Spurs echt diep in de buidel tasten, want de Rotterdammers zijn niet van plan om de succesvolle trainer makkelijk te laten gaan. Allesbehalve dat zelfs, want Feyenoord zou een afkoopsom van tien miljoen euro verlangen.

Vergelijking met Erik ten Hag

Tegenwoordig worden de afkoopsommen voor trainers steeds hoger - denk aan de 25 miljoen euro die door Bayern München werd betaald voor Julian Nagelsman - maar de tien miljoen die Feyenoord verlangt is absoluut een groot bedrag. Vorige zomer vertrok Ajax-trainer Erik ten Hag na vier goede jaren naar Manchester United, dat twee miljoen betaalde voor de coach uit Haaksbergen. Slot heeft bij Feyenoord nog een doorlopend contract voor twee seizoenen, terwijl Ten Hag op het moment van vertrekken nog een contract voor één seizoen had.

Lees ook: Ajax vindt tien miljoen voor pinchhitter te veel en laat huurling gaan'

Pusic en Kökcü

Woensdag gaan Feyenoord en het management van Slot met elkaar in gesprek, waarna er snel meer duidelijkheid zal moeten komen over zijn toekomst. Woensdag lekte ook al uit dat de coach van de club uit de Maasstad graag zijn assistent Marino Pusic zou willen meenemen naar Tottenham, terwijl Orkun Kökcü een belangrijke transfertarget zou zijn voor de Londenaren.