Logo
betting-nieuws

KKD Play-Offs: Check hier wat jij kan verdienen!


Er staan dinsdagavond weer twee wedstrijden op het programma in de play-offs om promotie/degradatie. NAC neemt het in eigen huis op tegen MVV, terwijl VVV het Brabantse Willem II treft. WijWedden zet een aantal odds voor dit duel op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

NAC Breda - MVV 

NAC en MVV wisten dit seizoen allebei 59 punten te behalen, wat laat zien dat het niveau tussen de twee clubs erg dicht bij elkaar ligt. Toch lijkt NAC de laatste weken wat beter in vorm te zijn, waardoor de Bredanaars met veel vertrouwen aantreden tegen de Maastrichtenaren, die al een enorme hebben prestatie hebben geleverd door met de laagste begroting in de KKD de play-offs te halen.

In Breda is NAC in ieder geval de favoriet bij de wedkantoren, zo blijkt uit de odds. Een zege van de formatie van Peter Hyballa levert je 1,60 keer je inleg op, terwijl op een driepunter van de bezoekers uit Maastricht een notering van 5,25 keer je ingelegde bedrag staat. Een remise levert je 4,33 keer je inleg op.

VVV-Venlo - Willem II

Voor VVV-Venlo wacht er een zwaar duel tegen Willem II, dat de laatste maanden goed in vorm is. De Tilburgers eindigden tien punten boven de Limburgers en zijn vanavond ook de favoriet in De Koel. Een zege van Willem II levert je 1,80 keer je inleg op, terwijl op een overwinning van de ploeg van Rick Kruys een notering van 4,75 staat. Waar zet jij op in?