Logo
nieuws

'PSG heeft grote twijfel of Messi volgend seizoen nog in Parijs speelt'


Lange tijd leek het erop te lijken dat Lionel Messi ook volgend seizoen bij Paris Saint-Germain zou spelen, maar daar zijn inmiddels toch de nodige twijfels over ontstaan. Dat heeft alles te maken met de Fair Play-regels, die het de Parijzenaren onmogelijk zou maken om de ervaren speler te kunnen behouden.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Dat meldt het doorgaans betrouwbare L'Equipe althans. Volgens de Franse sportkrant zouden veel spelers bij Paris Saint-Germain zwaar op het salaris drukken, waardoor de kans groot is dat de nummer een van Frankrijk deze zomer wegens de Fincancial Fair Play regels afscheid moet nemen van spelers. De kans is groot dat Messi daar onder valt.

Saoedi-Arabië

De geruchten over de toekomst van Messi zijn ook in Saoedi-Arabië binnengekomen. Al Hilal, dat vierde in die competitie staat, wil Messi al een tijdje enorm graag naar de 'zandbak' halen. Het is alleen niet duidelijk in hoeverre Messi zo'n overstap - waar veel ophef over zal komen ontstaan - nog wilt zetten in de herfst van zijn loopbaan.

Mbappé

Als oorzaak voor de problemen in de salarishuishouding noemt L'Equipe het salaris van de Franse topspits Kylian Mbappé, die volgens verschillende Franse media het dubbele van sterspelers als Neymar en Messi.