Logo
betting-nieuws

VriendenLoterij blijft langer partner van Ajax


Ajax blijft langer samenwerken met De VriendenLoterij. De club heeft de sponsordeal met het gokbedrijf verlengd tot en met medio juni 2026. De VriendenLoterij zal buiten het verbod aan ongerichte gokreclames vallen, waardoor een verlenging mogelijk is.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Voor risicovolle kansspelen zal er in de komende jaren een verbod op gokreclames worden ingevoerd. De VriendenLoterij zal daarbuiten vallen, waardoor de samenwerking tussen Ajax en het gokbedrijf ook langer voortgezet kan gaan worden. De VriendenLoterij wordt namelijk niet geclassificeerd als risicovol kansspel.

Ajax is blij met de deal

“Met dit partnership gaan we richting het vijftienjarige jubileum, een mijlpaal waar we trots op en dankbaar voor zijn. Het partnership is om meerdere redenen waardevol: onze fans steunen hun club, en maken tegelijkertijd kans op mooie VriendenLoterij-prijzen", geeft Menno Geelen namens Ajax aan. "Dankzij de VriendenLoterij-deelname van veel Ajax-fans worden maatschappelijke projecten en de jeugdopleiding van Ajax gesteund.”

Bookmaker Unibet

Ajax heeft een jaar geleden ook een sponsordeal afgesloten met bookmaker Unibet, maar daar zullen de Amsterdammers - net zoals nog veel andere Nederlandse clubs - niet lang van kunnen genieten. Tot de zomer van juni 2025 kan Unibet verbonden aan Ajax zijn, maar vervolgens moet het door de nieuwe regels vertrekken.