Logo
nieuws

Van den Belt zag interesse van Feyenoord zelf niet aankomen


Thomas van den Belt heeft zijn transfer definitief te pakken. In de winterstop mocht de middenvelder PEC Zwolle niet verlaten, maar in de zomer komt het alsnog van een overstap naar Feyenoord. Van den Belt zag de interesse van de Rotterdammers zelf niet aankomen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

"Ik heb wel bewust even gewacht om te kijken welke opties er allemaal zouden zijn. Ik had zelf niet verwacht dat Feyenoord zich zou melden en dat is natuurlijk de koploper van de Eredivisie die misschien wel Champions League gaat spelen, dus dan is de keuze snel gemaakt", zegt de veelzijdigde middenvelder tegenover De Stentor. Van den Belt gaf eerder al aan heel zijn leven al fan te zijn geweest van Feyenoord.

850.000 euro

Voor de middenvelder was het een teleurstelling dat PEC Zwolle en Feyenoord er in de winterstop niet uitkwamen, maar uiteindelijk komt het komende zomer dus toch van een transfer. Van den Belt kan door een clausule in zijn contract voor 'slechts 850.000 euro de overstap maken naar De Kuip.

Blij met overstap

 "Complimenten voor de clubs dat ze eruit zijn gekomen, ook al weet je natuurlijk dat we daar afspraken over hadden gemaakt. Het is een opluchting dat het nu eindelijk afgerond is. Beide clubs zijn nu druk in de race om het kampioenschap en dan zien we op de trainingen vanzelf hoe het uitpakt, maar ik denk dat het zeker wennen wordt aan de intensiteit", besluit Van den Belt.