Logo
betting-nieuws

'Sampaoli alweer ontslagen': Argentijn krijgt miljoenen mee van Sevilla


Sevilla neemt alweer afscheid van trainer Jorge Sampaoli. De Argentijnse oefenmeester nam het stokje eerder dit seizoen over van Julen Lopetegui, maar mag nu alweer zijn koffers pakken. Dat melden verschillende internationale media, waaronder Fabrizio Romano.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Sevilla staat er slecht voor in de Spaanse competitie, maar doet het in de Europa League wel aardig onder Sampaoli, die vorig seizoen nog onder contract stond bij het Franse Olympique Marseille. Zondag werd echter verloren van concurrent Getafe, waardoor zijn laatste dagen zijn geteld. De relatie met het bestuur én de spelersgroep staat onder namelijk onder hoogspanning. 

Enorme afkoopsom in contract

Voorlopig is er nog geen officieel bericht vanuit Sevilla de wereld ingebracht over het ontslag van Sampaoli, wat mede te maken zou hebben met de hoge afkoopsom in zijn contract. De Spaanse topclub - die het binnenkort in de Europa League opneemt tegen het Manchester United van Erik ten Hag - moet de Argentijn namelijk tien miljoen euro meegeven. Daar zit de nummer veertien van Spanje helemaal niet op te wachten, maar het lijkt wel te gaan gebeuren.

Twee punten boven degradatiestreep

Sevilla, dat slechts twee punten boven de degradatiestreep staat en zich serieus zorgen moet maken, mag nu voor de tweede keer in een seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De naam van José Bordalás, die eerder actief was bij Getafe en Valencia, wordt genoemd. Door de interlandbreak hebben de Spanjaarden even de tijd om een opvolger te vinden.