Logo
bookmakers

Wie zien de bookmakers als de favoriet voor het winnen van de Champions League?


De achtste finales van de Champions League zit erop, de loting voor de kwartfinales is verricht, waardoor de balans opgemaakt kan worden. Met Manchester City - Bayern München wacht er direct een topaffiche, terwijl Napoli gunstig lijkt te loten. Wie zijn volgens de bookmakers de grootste kanshebbers om de Champions League te winnen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Manchester City en Bayern München treffen elkaar in de volgende ronde van het miljardenbal en dat zijn direct de twee favorieten voor het winnen van de Champions League. De twee Europese grootmachten worden door de bookmakers het sterkst geacht, maar Manchester City krijgt nog licht de voorkeur. Als de formatie van Pep Guardiola de Champions League wint krijg je 3,25 keer je inzet terug.

Bayern München en wat kan Napoli? 

Wint Bayern München - dat eerder al PSG uitschakelde - de Champions League? Dan krijg je bij de verschillende wedkantoren 4,45 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd. Vlak daarna komt Napoli, dat met AC Milan en in de mogelijke halve finale Inter/Benfica treft, gunstig geloot heeft. Als de Napolitanen uiteindelijk de Champions League weten te winnen ontvang je 4,50 keer je inzet.

Overige mogelijkheden

Real Madrid | 8,00 keer je inzet

Chelsea | 14,00 keer je inzet

Benfica | 15,00 keer je inzet

Inter | 15,00 keer je inzet

AC Milan | 21,00 keer je inzet