Logo
betting-nieuws

El Clásico: Check hier de odds voor deze Spaanse kraker


FC Barcelona neemt het zondagavond in het eigen Camp Nou op tegen Real Madrid. De vorige editie in de competitie werd gewonnen door de Koninklijke, dus FC Barcelona heeft. WijWedden zet een aantal odds voor dit deul op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het verschil tussen FC Barcelona en Real Madrid op de ranglijst bedraagt negen punten in het voordeel van FC Barcelona. Zondagavond kan in de strijd om de landstitel dan ook de genadeklap worden uitgedeeld aan de ploeg van Carlo Ancelotti. Wat verwachten de verschillende wedkantoren van deze editie van El Clásico?

Bookmakers

Als de Catalanen zegevieren ontvang je bij de bookmakers een gemiddelde odd van 2,25 keer je inzet. De ploeg van Xavi is de favoriet en dat is logisch gezien de ranglijst én het thuisvoordeel dat de Catalanen hebben in dit duel. Als je inzet op een overwinning van de bezoekers uit Madrid kan je 3,20 keer je inzet terugkrijgen.

Lewandowski of Benzema

Is Barcelona-spits Robert Lewandowski in dit duel? Dan krijg je bij de wedkantoren een odd van 1,99 uitgekeerd, terwijl een treffer van de Franse Karim Benzema je 2,80 keer je inleg kan laten opleveren. Als beide ploegen scoren ontvang je een notering van 1,74.