Logo
Formule 1

Kwalificatie GP Saudi-Arabië: Dit kan jij verdienen!


Zaterdag staat de kwalificatie voor de Grand Prix van Saudi-Arabië op het programma. Max Verstappen gaat op jacht naar zijn volgende overwinning van dit seizoen en wil zich daarvoor natuurlijk als eerste kwalificeren. WijWedden zet een aantal odds op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Logischerwijs is Verstappen bij de bookmakers de favoriet voor de kwalificatie én de race. Al valt er momenteel over de Grand Prix nog weinig te zeggen, aangezien de kwalificatie daar doorslaggevend voor is. Als Verstappen - die de eerste race van het seizoen in Bahrein op zeer overtuigende wijze wist te winnen - zich als eerste weet te kwalficieren in Saudi-Arabië ontvang je 1,75 keer je ingelegde bedrag.

Bookmakers kunnen niet om Verstappen heen

De bookmakers zien teamgenoot Sergio Pérez tijdens de kwalificatie als grootste concurrent voor de Nederlandse coureur van Red Bull Racing, maar wel op grote afstand. Als de Mexicaan zich als eerste weet te kwalificeren ontvang je namelijk ruim 4,50 keer je inzet, terwijl als Charles Leclerc vanaf pole-position mag gaan starten je een odd van 6,00 ontvangt.

Alonso

Ook zijn er bij de bookmakers al voldoende odds voor de race te zien. Als Verstappen uiteindelijk zegeviert in Saudi-Arabië krijg je slechts 1,45 keer je inzet terug bij de wedkantoren, terwijl op een nieuwe podiumplek van Aston Martin-coureur Fernando Alonso een notering van 1,70 staat.