Logo
betting-nieuws

Vijf wedtips voor De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord


Het is zover: Ajax en Feyenoord kruisen zondagmiddag de degens in de Johan Cruijff ArenA. Een bepalende editie van De Klassieker, want er staat namelijk gigantisch veel op het spel bij het duel tussen de nummers een en twee van Nederland. WijWedden zet een aantal mooie wedtips op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het is heel lang geleden dat Feyenoord wist te winnen in de Johan Cruijff ArenA, maar mocht dat deze zondag gebeuren zet Feyenoord een gigantische stap richting de landstitel. Anderzijds kan Ajax bij een overwinnig de koppositie - op doelsaldo - overnemen van de ploeg van Arne Slot. 

De bookmakers zien Ajax in ieder geval als de favoriet. Als je verwacht dat de Amsterdammers zegevieren kan je 1,75 keer je inleg terugkrijgen, terwijl een overwinning van de bezoekers uit Rotterdam je een enorme odd van 4,50 kan opleveren. Wat zijn andere mogelijkheden om op in te zetten?

- Feyenoord wint of speelt gelijk

Als de Rotterdammers het op een remise weten te houden in de ArenA óf zegevieren kan jij je inzet verdubbelen. Je krijgt een notering van 2,05 keer je inleg uitgekeerd als de Stadionclub niet onderuit gaat in Amsterdam

- Santiago Gimenez schiet op goal

Zijn eerste treffer tegen Shakhtar Donetsk was tekenend voor het vertrouwen wat de Mexicaanse spits momenteel heeft bij Feyenoord. Gimenez maakt een ijzersterke indruk en als hij zondag trefzeker is ontvang je 1,64 keer je inleg.

- Mohamed Kudus schiet op goal

De Ghanees is de laatste weken uitstekend in vorm bij Ajax en als de rechtsbuiten van de ploeg van trainer John Heitinga tot scoren komt krijg je een odd van 1,55 terug.

- Rust: Gelijkspel of Feyenoord

Staat Feyenoord bij de rust op gelijke hoogte tegen Ajax of zelfs op voorsprong in de Johan Cruijff ArenA? Dan krijg je bij de verschillende wedkantoren een mooie odd van 1,65 terug.

- Beide teams scoren

Komen alle twee de ploegen tot scoren in De Klassieker? Dan keren de bookmakers een prima odd van 1,61 uit.