Logo
betting-nieuws

Check deze odds voor een volgende driepunter van PEC Zwolle


PEC Zwolle neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen NAC Breda. De Zwollenaren zijn in goede doen, terwijl NAC een week geleden in eigen huis hard werd vernederd door de beloftenploeg van Jong Ajax. WijWedden zet een aantal interessante odds voor dit duel in de Keuken Kampioen Divisie op een rijtje.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De ploeg van PEC Zwolle-trainer ligt op koers voor het grijpen van het kampioenschap in de Eerste Divisie. De Blauwvingers spelen uitstekend voetbal en wisten afgelopen week moeilijke uitwedstrijden tegen Willem II en De Graafschap te winnen, waardoor het gat met de nummer drie weer groter is geworden. Promotie mislopen kan haast niet meer.

Interessante wedtips

Nu wacht het NAC Breda van Peter Hyballa, dat maandag nog met 2-6 (!) verloor van Jong Ajax. Als PEC Zwolle de Bredanaars veslaat én in het eigen MAC3PARK Stadion de nul weet te houden kan je 2,30 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd krijgen. Als PEC Zwolle de Brabantse club in alle twee de helften weet te verslaan krijg je 2,65 keer je inzet terug.

Meer dan 3,5 goals?

Scoort spits Lennart Thy, maandag nog trefzeker tegen De Graafschap, tegen NAC Breda? Dan krijg je 1,60 keer je inleg uitgekeerd. Als er in totaliteit meer dan 3,5 doelpunten vallen in Zwolle kan jij je inzet verdubbelen. Daar staat een notering  van 2,06 keer je inleg op. Wint NAC of speelt het gelijk? Dan krijg je een odd van 3,60 terug.