Logo
nieuws

Wie kan Feyenoord het beste loten in de volgende ronde?


Feyenoord heeft zich donderdagavond op fantastische wijze geplaatst voor de kwartfinale van de Europa League. In de Rotterdamse Kuip wist de formatie van trainer Arne Slot het Oekraïnse Skahktar Donetsk met 7-1 te verslaan. Welke tegenstander kunnen de Rotterdammers nu het beste treffen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

In Polen, waar Shakhtar haar thuiswedstrijden afwerkt, eindigde het heenduel tussen Feyenoord en de Oekraïense topclub nog in een remise. Ondanks dat had Feyenoord wel een groot veldoverwicht en dat liet de koploper van de Eredivisie donderdagavond wél terugkomen op het scorebord. Feyenoord was razend effectief en zegevierde met maar liefst 7-1.

Nu wacht de kwartfinale van de Europa League. Manchester United lijkt er qua niveau bovenuit te steken. De ploeg van Erik ten Hag is dan ook zeker een ploeg om liever niet tegen te komen. Hetzelfde geldt voor het Italiaanse Juventus en AS Roma. Al hoewel Feyenoord tegen laatstgenoemde tegenstander zeker niet kansloos zal zijn, werkt het voetbal dat Mourinho speelt met de Romeinen niet in het voordeel van Manchester United.

Union en Sevilla

Als Feyenoord het opneemt tegen Sporting Portugal is dat een rechtsreeks gevecht in de strijd om de UEFA-coëfficiënten. Op papier lijken Sevilla en Union Saint-Gillis de meest gunstige tegenstanders voor Feyenoord, terwijl het ook het Duitse Bayer Leverkusen kan treffen in de volgende ronde.