Logo
bookmakers

Borussia Dortmund stoot Bayern na tien jaar van de troon: odd van 5.50


De Bundesliga gaat een spannende titelrace tegemoet. Krijgt Duitsland na tien keer op rij Bayern München een andere kampioen? Of slaat Bayern de aanval van Borussia Dortmund en Union Berlin af?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Na 23 wedstrijden staan Bayern en Dortmund samen bovenaan met 49 punten, maar beschikt Der Rekordmeister over een beter doelsaldo. Union Berlin volgt op vijf punten, RB Leipzig en SC Freiburg staan op zeven punten van de beide koplopers.

Dortmund in vorm

Voor de bookmakers blijft Bayern München de gedoodverfde favoriet. Titelprolongatie levert je slechts 1.19 keer je inzet op. Borussia Dortmund maakt in de tweede seizoenshelft veel indruk. Na de WK-break heeft de werkgever van Donyell Malen alle wedstrijden gewonnen. Door die sterke reeks is Borussia helemaal terug in de titelrace. Voor de eerste landstitel sinds 2012 keren de wedkantoren op dit moment 5.50 keer je inzet uit.

Haken Union en Leipzig af?

Union Berlin lijkt af te haken in de titelrace. In de laatste drie competitiewedstrijden werd er niet gewonnen. De kansen op een sensationele landstitel zijn daarmee ook flink afgenomen. Bij de bookmakers staat Union op een odd van 60.00 voor het eerste landskampioenschap uit de clubhistorie.

Leipzig moet ook een pas op de plaats maken. De nummer vier van de Bundesliga verloor vrijdag de topper tegen Dortmund (2-1). Leipzig staat op evenveel punten (42) als Freiburg. Bij de bookmakers krijgt Leipzig nog een odd van 26.00 voor het pakken van de titel, voor Freiburg noteren de bookies een odd van 100.00.