Logo
bookmakers

Bookmakers: Manchester City neemt favorietenrol van Arsenal weer over


De titelrace in Engeland blijft razend spannend. Arsenal en Manchester City, en misschien wel Manchester United, stevenen af op een prachtige climax.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Na de jaarwisseling beschouwden de bookmakers Arsenal als favoriet. Maar sinds de slechte resultaten in februari, is het vertrouwen in The Gunners afgenomen. Arsenal staat op een quotering van 2.14 keer je inzet.

Ranglijst

Arsenal staat op de ranglijst na 23 duel op 54 punten, Manchester City pakte 52 punten uit 24 wedstrijden. The Citizens kwamen woensdag na de gewonnen onderlinge topper weer gelijk in punten met Arsenal. Maar die positie werd zaterdag verspeeld.

Manchester City speelde gelijk in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest  (1-1). Eerder op de zaterdagmiddag stevende Arsenal tegen Aston Villa af op nieuw puntenverlies. Maar in blessuretijd voorkwam Arsenal de volgende domper: 2-4.

United

Toch zien de bookmakers City als grootste favoriet voor de landstitel. Die odd staat op 1.95. Wanneer Arsenal en City zo wisselvallig blijft presteren, zou ook Manchester United een rol van betekenis kunnen gaan spelen. United heeft op het moment acht verliespunten meer dan Arsenal. De ploeg van Erik tegen Hag krijg een odd van 15.00 voor het winnen van de landstitel.