Logo
bookmakers

Deze odds staan klaar voor topscorerstitel Champions League!


Na het winnen van de topscorerstitel op het WK, doet Kylian Mbappé ook volop mee voor die van de Champions League. Hij deelt de koppositie met Mo Salah en zit Erling Haaland hem op de hielen. Dit kun je verdienen als Mbappé opnieuw de topscorerstitel wint!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Mbappé staat momenteel op zeven CL-doelpunten. Wanneer de aanvaller van Paris Saint-Germain de concurrentie voorblijft, pak je 2.75 keer je inzet. Mbappé staat met PSG in de achtste finale wel meteen voor een megaklus. De Parijzenaars moeten afrekenen met Bayern München.

Haaland

Haaland scoorde in de Champions League twee doelpunten minder dan Mbappé. Toch krijgt de Noor dezelfde odd als zijn Franse concurrent. Achter Salah, die de koppositie deelt met Mbappé, staat een odd van 4.50.

Outsider

Een outsider voor de topscorertitel is Mehdi Taremi. De aanvaller van FC Porto scoorde net als Haaland vijf doelpunten. Als hij met de topscorerstitel van de Champions League aan de haal gaat, ontvang je 21.00 keer je inzet.

Op de topscorersranglijst staat nog een flink aantal spelers met vier doelpunten, waaronder Lionel Messi (24.00), Jude Bellingham (61.00), Giacomo Raspadori (41.00) en Vinicius Junior (31.00).