Logo
bookmakers

Wie is favoriet voor het winnen van de Champions League?


De Champions League ontwaakt vandaag uit z'n winterslaap. Het miljardenbal pakt de draad weer op bij de achtste finales. Wie pakt volgens de bookmakers straks de cup met de grote oren?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Topfavorieten

Wedkantoren beschouwen Manchester City als topfavoriet. De Engelsen staan op een quotering van 2.75 keer je inzet. Daarna volgen Bayern München (6.50) en Paris Saint-Germain (9.50). Bayern of PSG sneuvelt al in de achtste finale aangezien de twee grootmachten deze ronde tegen elkaar spelen.

Real Madrid krijgt voor titelprolongatie een odd van 11.00. Dat is een iets lagere quotering dan die van Napoli. De koploper van de Serie A maakt al het hele seizoen indruk en behoort volgens de bookies tot de kanshebbers voor Champions League-winst: 12.50. De bookmakers zetten Chelsea op een odd van 15.00.

Tottenham (20.00), Benfica (25.00) en Internazionale (35.00) zijn volgens de bookmakers hoogstens outsider. Met AC Milan, Borussia Dortmund (beide 50.00), FC Porto (90.00), Eintracht Frankfurt, RB Leipzig (beide 100) en Club Brugge (150) wordt op dit moment geen serieus rekening gehouden.

Loting achtste finale

De loting voor de achtste finales zorgde voor een paar mooie krakers. Naast PSG - Bayern staat ook Liverpool - Real Madrid op het programma. De andere duels gaan tussen:

AC Milan – Tottenham Hotspur
Borussia Dortmund – Chelsea
Club Brugge – Benfica
Eintracht Frankfurt – Napoli
Internazionale – FC Porto
RB Leipzig – Manchester City