Logo
bookmakers

Bookmakers: Brobbey blijft Douvikas voor als favoriet topscorerstitel


Anastasios Douvikas scoorde afgelopen weekend voor de derde wedstrijd op rij. Daarmee liep de Eredivisie-topscorer een doelpuntje uit op de meeste concurrenten. De spits van FC Utrecht zag Brian Brobbey wel dichterbij komen.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Douvikas benutte zaterdag in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen een strafschop. Daarmee maakte de Griek het enige doelpunt van de wedstrijden. Na twintig competitiewedstrijden staat Douvikas op elf treffers. De bookmakers geven hem een odd van 5.00 voor het winnen van de topscorerstitel.

Brobbey

Brobbey ziet Douvikas op de huid. De Ajacied scoorde zondag tegen SC Cambuur tweemaal en heeft hij nu tien doelpunten op zijn naam staan.  Bij de bookmakers blijft de spits van Ajax favoriet voor de topscorertitel. De bookies geven Brobbey een quotering van 2.75 keer je inzet. Dat is enigszins opvallend aangezien Brobbey onder John Heitinga zijn basisplaats voorlopig kwijt lijkt.

Andere concurrenten

Vangelis Pavlidis en Xavi Simons - beide goed voor negen doelpunten - kwamen afgelopen weekend niet tot scoren. De twee speler krijgen van de wedkantoren elk een quotering van 6.00 keer je inzet. Na Pavlidis en Simons volgen onder meer Steven Bergwijn (7.00), Danilo (18.00), en Burak Yilmaz (21.00) met acht treffers. Van dit viertal scoorde ook niemand in de laatste speelronde.

Berghuis stijgt

Steven Berghuis klom wel op de topscorersranglijst. Net als Brobbey scoorde hij ook twee keer tegen Cambuur. Daarmee staat zijn doelpuntentotaal op zeven treffers en deelt Berghuis een gedeeld tiende plaats. Van de bookmakers krijgt hij een odd van 21.00.