Logo
bookmakers

Wie wint de KNVB Beker? Dit zijn de odds!


Nog zestien clubs strijden om de KNVB Beker. Deze week spelen de overgebleven teams voor een plekje in de kwartfinale. Wie gaat op 30 april uiteindelijk met de dennenappel aan de haal? Dit voorspellen de bookmakers!

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

De laatste jaren werd de KNVB Beker telkens een prooi voor een club uit de traditionele top-drie. In 2018 won Feyenoord de beker, daarna ging de prijs twee keer naar Ajax (2019, 2021) en vorig seizoen was PSV de sterkste in de finale. In 2020 ging er vanwege corona een streep door de finale tussen Feyenoord en FC Utrecht.

De bookmakers ziet de top-drie ook dit seizoen als topfavoriet. Ajax en PSV hebben beide een odd van 3.00. Feyenoord staat op een quotering van 4.00 keer je inzet. Ajax speelt donderdag uit tegen FC Twente, PSV ontvangt FC Emmen en Feyenoord speelt in De Kuip tegen NEC.

Outsiders

Volgens de odds zijn AZ en FC Twente de belangrijkste outsiders. AZ staat op een quotering van 6.00 keer je inzet, Twente op 8.00. Daarna volgen Utrecht (11.00). Met een eindzege van sc Heerenveen (21.00), Go Ahead Eagles, NEC (beide 61.00), ADO Den Haag, De Graafschap, FC Emmen en NAC Breda (allen 101.0) wordt op dit moment niet serieus rekening mee gehouden.

Vitesse

In 2017 ging de KNVB beker voor de laatste keer naar een club buiten de top-drie. Vitesse was destijds de sterkste.