Logo
nieuws

FC Barcelona ziet transfer in rook opgaan: 18 seconden te laat!


FC Barcelona had op deadline day alles rond voor de komst van Julian Araujo van LA Galaxy. Omdat de Catalanen de documenten een paar seconden te laat inleverden, ging de transfer in rook op.

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Barcelona ziet in de 21-jarige Araujo een rechtsback voor de toekomst. Alles leek afgelopen dinsdag in kannen en kruiken. Het een paar seconden te laat inleveren van ondertekende documenten zette toch nog een streep door de komst van de Mexicaan.

18 seconden te laat

Barcelona leverde de papieren achttien seconden (!) te laat in. Volgens Barcelona was dit het gevolg van een haperend systeem. "We konden hem niet op tijd registreren, omdat het systeem vast liep. We wachten het oordeel van de FIFA af. We moeten niet vergeten dat we hem wilden halen voor het reserveteam”, zei technisch directeur Mateu Alemany.

De FIFA strijkt echter niet over het hart, meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert heeft het ook geen zin om in verweer te gaan. Komende zomer kan de koploper van La Liga een nieuwe poging ondernemen. Daarom zal Barcelona Araujo de komende maanden blijven volgen.

Rechtsback in selectie

In de A-selectie heeft Xavi voor dit seizoen voldoende alternatieven op de rechtsbackpositie. Jules Koundé, Sergi Roberto en Ronald Araujo kunnen daar allemaal uit de voeten.