Logo
Voetbal voorbeschouwingen

Verdubbel je inzet met elfde doelpunt van Eredivisie-topscorer Douvikas!


Anastasios Douvikas mag zich na negentien speelrondes topscorer van de Eredivisie noemen. De spits van FC Utrecht heeft het de laatste wedstrijden op z'n heupen. Scoort hij vanavond ook tegen sc Heerenveen?

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Douvikas scoorde dit seizoen tien keer in zeventien competitiewedstrijden. Dat aantal is grotendeels te danken aan twee hattricks. Begin dit seizoen scoorde Douvikas driemaal in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-4) en vorige week maakte hij er drie tegen AZ (5-5). In de wedstrijd tegen AZ gaf de spits ook nog eens twee assists.

Een week voor het duel in Alkmaar was de speler van Utrecht matchwinner. In het thuisduel met Excelsior scoorde hij het enige doelpunt. Zijn andere doelpunten maakte Douvikas tegen FC Emmen, Sparta Rotterdam en sc Heerenveen. Die laatste club komt vanavond op bezoek in de Utrechtse Galgenwaard.

Odds

Als Douvikas opnieuw scoort tegen de Friezen, staat daar 2.45 keer je inzet tegenover. Denk je dat Douvikas de score opent? Pak dan 4.70 keer je inzet. Of verwacht je dat Douvikas vanavond droog blijft staan? Hiervoor staat de odd op 1.54.

Derde hattrick van seizoen?

Voor ten minste twee doelpunten tegen Heerenveen staat de quotering op 7.50 keer je inzet. Maakt Douvikas zijn derde hattrick van het seizoen? Dan keren de bookmakers 35.00 keer je inzet uit.