Logo
betting-nieuws

Check deze wedtips voor Real Madrid - Valencia!


Real Madrid neemt het donderdagavond in LaLiga op tegen Valencia. De Madridlenen moeten winnen, aangezien FC Barcelona het gat tussen de twee ploegen woensdag wist te vergroten tot acht punten. In dit artikel zetten we een aantal interessante odds voor je op een rijtje. 

Top bookmakers WijWedden

0 1

Jacks.nl

Alg. ranking

0 2

Bet365

Alg. ranking

Het vorige competitieduel van Real Madrid liep uit op een flinke tegenvaller. De formatie van trainer Carlo Ancelotti kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Real Sociedad, waardoor FC Barcelona verder weg liep. Woensdagavond kwamen de Catalanen alweer in actie en ook toen maakte het geen fout op bezoek bij Real Betis (1-2). Het verschil is daardoor acht punten.

Wat valt er te verdienen?

Dat gat wil Real Madrid weer verder dichten en daarvoor moet er gewonnen worden van Valencia, dat niet een heel goed seizoen kent. Op een overwinning van de thuisploeg uit Madrid staat ook een notering van 1,35 keer je inzet, terwijl je als Real Madrid bij de rust al voor staat 1,80 keer je ingelegde bedrag uitgekeerd krijgt.

Goal van Benzema

Wint Real Madrid in de tweede helft van de ploeg uit Valencia, waar onder meer Justin Kluivert onder contract staat, dan ontvang je 1,67 keer je inleg. Scoren alle twee de teams? Dan ontvang je een interessante odd van 1,95, terwijl je als Karim Benzema scoort 1,74 keer je ingelegde bedrag terugkrijgt. Waar zet jij op in?